nemám, bo vy baby neviete, čo je dobré už to pomaly vyzerá tak, že chalan abny si našiel dievča musí byť vychrtlí discofil v ružovej polokešeli, a drbnutým melírom na gebuli
@16 no jak tak kukám, tak báb s normálnym vkusom je čoraz menej a menej však o je nechutné, keď vidím, jak sa cápajú po hentakých metrosexuálnych bisexuálov @17 aspoň by si si nemusela platiť za pivo
@19 tak kofolu! ...abstinenti... @20 práve že takých je asi najviac. stačí, keď sa porozhliadnem po mojej škole, to sú všetko také desné šlapandy! ako je mi to láutr hovno jedno, jak sa oblieka (teda pokiaľ nemá to nechutné pytlovité oblečenie), ale poväčšine sa aj tak drbnute správajú. a okrem toho, kde nájsť nejakú normálnu?
@27 to ako vysokoškoláčky ale to sú už staré aj na mňa...no za to ani aj nemám babu bo tie staršie sú zadané a pre malé kurvy vyzerám moc staro...šak včera mi jedna 15-stka na pokeci napísala že sa so 45 ročnými nebaví
Zeny su ako Alfa Romeo Kym clovek najde dobry rocnik, nevylietany po niekom kto sa o nu dobre staral, zabere mu to pekne dlhu dobu. Dalsou vecou su prevadzkove naklady, ktore su nemale Potom sa uz o nu len dobre starat a clovek si moze uzivat slastny vykon vo vysokych otackach
ubližujete mi! pablo ma podvádza, nimrod ma podvádza, pawlo má dačo s džeky a tak ma tiež podvádza , ozaj, jackky, na aké veci ja nestačím ti? čo? vysvetli detailne
ku*va Angela ja a teba podvadzať ??.. čo si! som ti verny do konca...... roka .. potom dohondme na predlzeni "zmluvy" .. ci bude ochota na obydvoch stranach..a ci nedostanem lepsiu ponuku od @jackleen08 alebo inych..
už hviezdičkuješ? neser ma... ne..eb ma ja ti dám do konca roka, lepšie herečku už mať nebudeš! a oznamujem ti, že drobné písmenka v zmluve značili: do konca ŽIVOTA zviazaný s Aneglou, ou, to je smola
pawlo, si odsúdený za psychickú vraždu slávnej kozmologičky Zipporah Huxley, chceš ešte niečo dodať predtým, ako bude vykonaný rozsudok?
co mate s tym altruizmom?? ja neviem o com tocite :´( zippik??? a co ma take dvorenie a imponovanie spolocne s anatomiou?? haa? skor na nieco hmotne som myslela, co mozes chytit aj do rucky hehe
mhmmm, pawlo!, ešte by si chcel rozhovor so Zipporah Huxley, vari? aj nad tým uvažovala ešte, len má teraz veľa roboty s LSP (supersymetrická častica, ktorá nahradila trendovejšie neutríno navyše ešte by tu bola aj známa botanička Zipporah von Linné s kým teda to interview spravím, ešte neviem
a dobre, v poriadku, budem taká nezištná a ponechám ti život
@zipporah - - ďakujem vám - klaniam sa podradne @jackleen08 - daj na rady svojej kolegyne - ,,v shope majú všetko,, Keď nie tak by som mal riešenie (A)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
@17 aspoň by si si nemusela platiť za pivo
@20 práve že takých je asi najviac. stačí, keď sa porozhliadnem po mojej škole, to sú všetko také desné šlapandy! ako je mi to láutr hovno jedno, jak sa oblieka (teda pokiaľ nemá to nechutné pytlovité oblečenie), ale poväčšine sa aj tak drbnute správajú. a okrem toho, kde nájsť nejakú normálnu?
pawlo, si odsúdený za psychickú vraždu slávnej kozmologičky Zipporah Huxley, chceš ešte niečo dodať predtým, ako bude vykonaný rozsudok?
PS: viac altruistickosti by neuškodilo
a dobre, v poriadku, budem taká nezištná a ponechám ti život
ale inac chvalim anketu, mozno dozajtra uz aj zadana budem
@jackleen08 - daj na rady svojej kolegyne - ,,v shope majú všetko,, Keď nie tak by som mal riešenie (A)
ale som taký osamelý