uff nechtiac som to odklikla skor ..este som chcela dat možnosti možno, trpím insomniou, miestami, zaléží od viacerych faktorov napr. : ....takze to kludne dopiste do komentu ak budete mať chut ..peace
@all mmh ja mam problémy ako kedy podla toho co prezivam ako zijem ci chodim do skoly alebo pracujem alebo nie... mmh vy co nemate problemy so spanim vam je ale hej hh .. no a hlavne sa clovek musi unavit aby zaspal , ale to nie je vzdy pravidlo , ..
no vecer absolutne nemozem spat, prave naopak , vecer sa citim skvele , plna energie,na mna dolieha unava az okolo 5.50 rano a vtedy vstavam do skoly , tazke niekedy beriem tabletky na spanie
Ja zaspím, ale počas noci sa niekoľko krát zobudím. Takže sa vlastne veľmi ani nevyspím. Cez deň nie som unavená. Až po dlhošom čase príde na mňa taká únava, že koniec.
nemám problémy našťastie spim dokonale ak nie je v izbe zapnutý počítač alebo niečo čo vydáva zvuk a musím mať zatiahnuté závesy a nesmie mi byť moc teplo ani zima inak sa budím
@mirushqa7 ahhoj skus si precitat hned druhy koment odomna nechtiac som to odklikla... skoro este som chcela ine mznsoti dat a potom som uz nevedela tu anketu vymazat ,,
a mne lekarka odporucila persen je to na zaklade byliniek co je fajn ,,, medovka , mata, valeriana ..ale este som ho neskusila takze nemozem povedat, mala som prave silnejsie lieky na to co nechcem brat ...
persen je fajn.. nielen na spanie ale aj na ukludnenie dobru naladu ak prezivas nieco neobvykle stresujuce a na spanie este aj melatonin ...ruyova krabicka cesky vyrobca
persen bylinkova baza a melatonin ..melatonin chemicke vdaka nemu zvysena tvorba melatoninu v mozgu ... ked bylinky nezaberaju
a cajik valeriana smrdi jak hovado ale je dobry nato
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
persen bylinkova baza a melatonin ..melatonin chemicke vdaka nemu zvysena tvorba melatoninu v mozgu ... ked bylinky nezaberaju
a cajik valeriana smrdi jak hovado ale je dobry nato