ja ked som bol taky mensi celkom este, tak som prisiel myslim najprv do kontaktu s Cosmic girl, to mi brat rozpraval, ze tam tie lamborgini ci co to tam su za auta, patria vsetky spevakovi (vtedy osm si este myslel, ze jeho (asi umelecke) meno je Jamiroquai a nie, ze to je meno kapely celej ) no a hudobne ma to nijako neoslovilo (to som bol vtedy vo veku, ked este maloco ma dokazalo hudobne oslovit.) A potom uz ked som mal zo 14 rokov mozno, tak na MTV zacalo ficat Little L a hoci som vtedy fical na neopunku a takych veciach a makkotinami som pohrdal dost, tak toto Little L bolo take...ze sice som to mozno povazoval za taky prd makky asi, ale to, ako tam schuti tlieskal rukami a tancoval Jay Kay, to mi bolo sympaticke...taky typek proste Rozhodne to patrilo k tym songom na MTV, co mi nevadili, aj ked sa mi nejak vyslovene nepacili. No a potom postupne ako som odmakkol a zanrovo sa otvoril, tak sa mi prihodilo, ze v podstate skoro vsetky take tie hity ich sa mi zacali pacit a recently som si pohladal daco od nich a zistil som, ze maju novy album teraz a sa mi lubi celkom
@anzu kokos akurat som siel pustat ze "akurat ten song dako moc nelubim", ale som si ho predtym este pustil...a hned tam ta gitarka v uvode a tak...lubim!
@pubertslatinocelny vedeli mi parádne liezť na nervy, keď bývalé spolubývajúce každé ráno púšťali Jamiroquai a Moloko, poprípade vždy, keď nevedeli, čo iné pustiť, poprípade, keď sa vrátili o štvrtej ráno a mali potrebu pobudiť celý barák
a tak som si k nim vybudovala taký nejaký... nervolezúň a musím mať na nich fakt náladu, aby som si ich pustila. poprípade mať okolo seba na to ľudí
to je mrzute dost, zvlast teda ak by za normalnych okolnosti si ich mala rada ja dakedy rozmyslam nad tym, ze by som si daky svoj oblubeny song dal ako zvonenie budika a zistil, ci by sa mi znechutil. lebo tie mobilove budikove zvonenia co su, tak to ked pocujem za bieleho dna, aj tak mi beha mraz po chrbte. takze som si prakticky isty, ze aj ten song by sa mi znechutil...a prave preto som to nikdy naozaj nevyskusal, lebo by to bola strasna skoda, prist kvoli experimentu o oblubenu skladbu
a moloko mam tiez velmi rad, ked sme pri tom tu su asi take moje 2 top kapely z tych takych elektronickejsich a tanecnejsich
@pubertslatinocelny ja uvažujem, že čo sa budíku týka, tak prestúpim na alternatívu mojej niekdajšej spolubývajúcej, ktorej každé ráno vrieskalo Du hast
inak ak sa ti páči Moloko a Jamiroquai, tak sa skús popozerať po Quantic, Thievery Corporation alebo rôzne nujazzové veci ako Koop či Bahama Soul Club
a to Du hast co ja viem...ono nieco energicke a agresivne moze niekedy pomoct rano sa rozhybat, to je asi fakt...myslim, ze brat mava Liquid tension experiment - Acid rain ako zvonenie budika, co nechapem sice, lebo by som sa bal, ze to prestanem mat rad, ale zase to ma uz ine gule, takze to rano moze rozpepsit dost...len neviem no. ja asi rano skor som taky ze "daj pokoj! vypadni! ticho!" takze nieco zive prilis skor na mna posobi neprijemne, ako povzbudivo
@hetfield kokos to si husty. vidiet rozhovor s MC Erikom, to je sila ved ja som akurat pred mozno 2 tyzdnami kamoske vravel, ze ci vlastne on aj vedel rozpravat, alebo len napodobnoval zvuky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
To ked sa clovek vie tak hybat, tak sa nedivim, ze niekoho moze tancovanie bavit
ci cesta k Jay Kayovi vedie cez milana parca?
a Jamiroquai vždy na zlepšenie nálady, aj keď niekedy mi vedia pekne liezť na nervy. tá možnosť "dosť" mi sedí tak akurát
@grietusha a kedy ti lezu na nervy?
@blacko a co si si?
ja akurat tie remixy rozne, co maju, nemam rad...take moc disco a toto ked je to, to nemam rad moc...
a tak som si k nim vybudovala taký nejaký... nervolezúň a musím mať na nich fakt náladu, aby som si ich pustila. poprípade mať okolo seba na to ľudí
ale len tak na ulici v ipode si ich už nepúšťam
to je mrzute dost, zvlast teda ak by za normalnych okolnosti si ich mala rada ja dakedy rozmyslam nad tym, ze by som si daky svoj oblubeny song dal ako zvonenie budika a zistil, ci by sa mi znechutil. lebo tie mobilove budikove zvonenia co su, tak to ked pocujem za bieleho dna, aj tak mi beha mraz po chrbte. takze som si prakticky isty, ze aj ten song by sa mi znechutil...a prave preto som to nikdy naozaj nevyskusal, lebo by to bola strasna skoda, prist kvoli experimentu o oblubenu skladbu
a moloko mam tiez velmi rad, ked sme pri tom tu su asi take moje 2 top kapely z tych takych elektronickejsich a tanecnejsich
inak ak sa ti páči Moloko a Jamiroquai, tak sa skús popozerať po Quantic, Thievery Corporation alebo rôzne nujazzové veci ako Koop či Bahama Soul Club
a to Du hast co ja viem...ono nieco energicke a agresivne moze niekedy pomoct rano sa rozhybat, to je asi fakt...myslim, ze brat mava Liquid tension experiment - Acid rain ako zvonenie budika, co nechapem sice, lebo by som sa bal, ze to prestanem mat rad, ale zase to ma uz ine gule, takze to rano moze rozpepsit dost...len neviem no. ja asi rano skor som taky ze "daj pokoj! vypadni! ticho!" takze nieco zive prilis skor na mna posobi neprijemne, ako povzbudivo
ale malo to byť seven days in sunny june