ako ja ked na nu mam neutralny nazor, nikdy by som ju nepocuval asi spieva takym sposobom ze ma par minut pred smrtou tak len tak nieco zaspieva aby sa nepovedalo, uplne nudne to je, to totalne nezaujimave
Milujem ju, jej styl, jej hlas, jej spev, texty - proste numero uno pre mna a vystupenia nazivo su neuveritelne. Dufam,ze sa raz dostanem na jej koncert.
Nieze by to bolo nepocuvatelne ,ale jej prejav je melancholicky, depresivny a pride mi to ako keby spievala tesne pred smrtou. Ja mam rad vesele, motivacne, energicke veci a toto ma od toho daleko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale born to die, ride, a national anthem mám v pohode aj keď si myslím, že to spievala trochu zhúlená.
yayoo, yaaaayoo
sedí na stoličke a spieva "narodila som sa aby som zomrela"...no tak zomri keď to tak veľmi chceš
ale Nicki minaj .. fuj fuj fuj -.- jej texty majú taký zmysel asi ako forúmy na birdzi
To, či sa jej štýl niekomu páči je už vec vkusu, ale vždy to bolo tak že osoba, ktorú tony ľudí milujú, ma aj kopu opovrhovateľov.
Veď tie pesničky sú tragicky nudné a jej hlas píli uši. A je nesympatická.