ale len odtiaľ potiaľ... bol som na kopu výstavách, vernisážach či už to boli fotky alebo obrazy ale viackrát som bol doslova znechutený z toho "umenia" keď som si všimol že jediné čo bolo na tom umenie je to že to donútia tak ľudí brať
A co ja viem, hmmm...... ALE JASNE, ZE ANO . Len mohli byt moznosti specifikovane.. Lebo umenim je varenie, hudba, malovanie, pisanie... Je strasne siroke spekrtum oborov v tejto oblasti, tak presne neviem, ako sa da vobec oznacit NIE, kedze umenie je vsade. To vsak spravil iba Mayo z nejakeho nevysvetlitelneho dovodu.
@Etelnair Súhlasím, že tohle je poněkud zvláštní diskuse. Čo sa týka umenia, poznám aj umenie klamať, umenie baliť holky, umenie páčiť trezory, umenie zabíjať, umenie vyhnúť sa nepríjemnostiam, umenie ...........
Na tých príkladoch som len chcel ukázať, dosť veľkú nezmyselnosť, takto položenej otázky a tým aj celej tejto témy, takže zahlasovať NIE, je úplne v poho.
@stage podla mna otazka nie je nezmyselna kym niekto nezacne vymyslat ked sa niekto spyta ci mas rad umenie kazdeho hned napadne to, co aj kazdeho napadlo...nikto nejde umenie presne definovat len preto, ze niekoho napadne ze existuje aj umenie sparania sa v nose a ktovie este coho =D tak isto keby bola polozena napriklad otazka ci mate radi skolu...samozrejme ze sa najde niekto kto trepne ze otazka je nezmyselna lebo on pozna aj skolu zivota, sturovsku skolu a skolu smyku =D
@Etelnair Ide o nezmyselnosť! V tom, že nepoznám nikoho, kto by nemal rád žiadne umenie, teda ani len hudbu a film. Preto NIE môže dať, len ten koho napadnú iné, vymyslené druhy umenia, ako je napr. "umenie" klamať do očí a pod.
@stage ja by som nedal nie preto lebo je diskusia nezmyselna ale:
1) ANKETA o tom sa mi zda nezmyselna, kludne stacilo zalozit diskusiu......alebo napriklad anketu ze aky druh umenia mas najradsej alebo take daco...ale hlasovat o tomto je dost blbe
2) pacilo by sa mi ze by vsetci hlasovali za jedno len ja za druhe =D
@Etelnair Citujem ťa : "Ja by som nedal nie preto, lebo je diskusia nezmyselna, ale ANKETA o tom sa mi zda nezmyselna...." No tuším to môžem po dlhej výmene vysvetlení konečne počítať za vzájomnú zhodu. A ten druhý dôvod plne chápem. Bola by to fakt nádhera!!! ... škoda len, že ten Mayo.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
jasná vec
1) ANKETA o tom sa mi zda nezmyselna, kludne stacilo zalozit diskusiu......alebo napriklad anketu ze aky druh umenia mas najradsej alebo take daco...ale hlasovat o tomto je dost blbe
2) pacilo by sa mi ze by vsetci hlasovali za jedno len ja za druhe =D