Ach bože,matematika....strašne ju zbožnujem....už len fyziku milujem viac ako matiku...je na tomto svete snáď niečo krajšie než diferenciálne rovnica,Riemanov integrál či napr. gradient ?
@Juwa ooh gradient..to je nieco skvostne gradienty sme najviac riesili na fyzike pri pocitani zosilnovania resp. zoslabovania ( najrychlejsieho ) elektromagnetickeho potencialu nekonecne nulovych castiach celeho pola magnetickej intenzity
nenavidel som ju, ale odkedy som na vyske, a sem tam sa objavy neaka funkcia, tak cumim, ze ako to dobre viem, a vsetkemu chapem, co sa o ostatnych casto neda povedat...
matematika je jedina veda pomocou ktorej sa daju popisat vsetky ostatne.. a to je proste fakt. Je to veda vied. Je uzasne komplexna a pritom taka jednoducho krasna.
ako bbc. z matematiky otvorene vravím NENÁVIDÍM JU!!!...no dobre, keď mi ide, tak ju mám rada, ale keď ono je to väčšinou medzi nami len také platonické a ja sa sklamem :/
vzhladom k tomu, ze sa furt prihlasim na skolu, alebo odbor kde je jej plno, tak som sa snou naucil zit v miery. Matematika je len prostriedok na riesenie ovela horsich, tazsich a nezmyselnejsich veci
Mam (mal som) rad matiku. Ale neznasam hadanky typu: "Islo dievca cez 7 mostov, na kazdom moste mytnik, ktory vyberal polovicu penazi, co malo dievca pri sebe, ale kazdy mytnik......." taketo nemam fakt rad .
@4@matii že matematiku využiješ v živote?? pokiaľ sa jej nebudeš venovať, tak ti absolútne do života postačí sčítanie, odčítanie, násobenie a delenie... to je asi tak všetko..
by si sa cudovala na kolko veci sa to da vyuzit, problem je len to ze na strednej vas naucia nieco pocitat no nedaju tam aj nejaky priklad zo zivota kde sa to da vyuzit
@klaudiqaaa aj keď možno v živote nevyužiješ nejaké konkrétne druhy rovníc alebo čo, matika ti pomáha rozvíjať logiku, čo ti dá do života oveľa viac ako biflenie sa poznámok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Problém je v tom, že kedysi som ju fakt zbožňoval... A na staré lásky sa nezabúda
Proste ju milujem
na moju logiku matematika nestačí proste