vegan nuggies!
gélový prací prostriedok
both
hmm, penthouse? alebo byt
víno ako kedy. ale najradšej šumivé alebo ružové.
a naj sú ovocné sorbety, berries alebo mango
@marjy77@4 Ďakujeem! hej inak pridala som to az na tretí krát, lebo zakaždým som niekde spravila chybu, zmazala a musela čakať zase 3 hodiny ...niektoré otázky tu už isto boli, ale hodilo sa mi to sem, tak som to pridala ešte možno niekedy spravím pokračovanie, teraz som tusim využila všetkých 30 moznosti. ...Ked ja som za tých 14 rokov (či koľko) čo tu uz som pridala stovky fór a ankiet a hrozne ma to baví, lenže uz mi fakt takmer nič zaujimave nenapadá. Rozmyslam aj nad tym, ze tie najlepšie (toto medzi ne nepatri) by som mohla spísať aj do blogu so zoznamom odkazov. Teraz tu uz chodia takmer uplne ini ľudia nez vtedy a mozno by tie ankety a diskusie znova trocha ozili. Myslis, ze je to zlý napad? Aj ked to by najskôr asi musel ozit Birdz, a to sa uz zdá sa asi nestane
@azizi@5 to je supernápad mňa to už tiež napadlo, ale tak že by som zverejňovala aj odkazy na fóra iných používateľov, ktoré mali napr. nad 80 komentov. A som rozmýšľala aj či by niektori z informatikov na BIRDZ-i nevedel nejaký kód na to napísať aby som to nemusela hľadať ručne
@marjy77@4 jo a este ta čokoládová zmrzlina ...Vies čo, ja takmer ku všetkým sladkým jedlam potrebujem kakao (normálne horké kakao). Či uz je to malinový či iny cheesecake, Sacher torta, tvarohový koláč, žemľovka, jablkový či iny ovocný koláč, ovocná torta, grecky jogurt s medom a ovocím, baklava, palacinky, vafle, cereálie s medom a mliekom atd. (naozaj snad uplne vsetko, čo sa da spravit na sladko), tak si to musím obsypať hromadou kakaa. A čokoláda chuti samozrejme podobne, ako osladene kakao, takže čokoládová je pre mna úplný top samozrejme je najlepšia v kombinácii este s inou, ale ta čokoládová je nevyhnutnost
@passerine@12 moja dobra kamarátka ma asi 5 degu a su skvele. Najmä mi pride uzasne, ako sa vedia naucit milovať svojich majiteľov, no inym ludom vobec nedoveruju. A su to to obrovské zlaticka, takže ta chápem ...toto bolo myslene vsak čisto na pet potkany, škrečky a močiatka. Osobne mam velmi zle skusenosti so škreckami, morčiatka su o niečo lepsie, ale potkaniky su uzasne. Tiež jedna kamarátka 20 rokov chovala potkany a boli tak nesmierne pritulne, hrave, inteligentne. Mohla ich vypustiť kedykoľvek na travu vonku a oni sa jej držali ako psy. Alebo ich nosila cely den v mikine a ani sa od nej nepohli, učila ich aj roznym grilom a tak. A najma boli aktívne cez den, nie v noci, takže to bolo tiez fajn. Tie potkaniky mi prisli ako zvieratka uplne naviazane na svojho majiteľa, čo sa u škrečkov a a morčiat az tak nevidí. Dokonca škrečky su casto nevelé, hryzú. Dobru skúsenosť mam aj skralikmi, ktoré som sama chovala, ale len konkrétne druhy. Ked som raz mala spolubyvajucu, ktorá mala králika (takého toho so zvesenymi uskami), tak ten chcel len jest, vôbec nebol kontaktný, keby ho pustila vonku, tak zdrhne. Ja som môjho kralicka bezne pustala v parku a ten si vzdy poskackal a vratil sa ku mne. Bez ohladu na to, či som mala preňho jedlo, či nie. A takúto skusenost mam aj s tymi pet potkanikmi.
@azizi@13 áno, degu sú strašne super, odchovala som ich už zopár a táto posledná ma doslova neznáša, lebo v izbe, v ktorej má klietku nikto nebýva a ja tam občas prídem prespať a ona ma považuje za votrelca a robí mi zle ale inak ma poslúcha, lebo keď ju pustím z klietky a potom ju potrebujem do nej dostať, tak jej len poviem, že "poď domov" a ona sa pekne vráti no s morčiatkami, škrečkami a potkanmi nemám žiadne skúsenosti, tak neviem, chcela som hlasovať za to, ktoré má bližšie k degu, ale neviem sa rozhodnúť...ale asi to bude potkan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
gélový prací prostriedok
both
hmm, penthouse? alebo byt
víno ako kedy. ale najradšej šumivé alebo ružové.
a naj sú ovocné sorbety, berries alebo mango
tanec > výtvarné umenie.