Mám jednu kamarátku ktorá mi vždy pomohla a jedného výborného kamaráta ktorý mi je ako brat (niekedy "incestický" ktorému môžem zavolať trebárs aj o pol noci a vždy mi pomôže, verím im
@zajko30 never nikomu,len sebe..postav sa a chod dalej..je pekne mat kamarata ale nikto za teba nebude riesit problemy a ked potrebujes pomoc tak ju hladaj v prvom rade v sebe
na kamosa...ale dakedy ma take blbe reci...proste ked ti v tazkej situacii povie ze ty si chuj a ze jeho to az tak nezaujima...tak napicu je to ... ale zase dakedy pomoze
@zajko30 je to tak,zijeme v zlom skorumpovanom systeme medzi ludmi ktory vypracovali tento svet a ktorym sa neda verit..kazdy sme iny ale nie vsetci sme dobry a preto sa nikomu prilis neotvarat lebo nemusi mat rovnaky zivotny postaj,nazor na ludi a vobec na svet ako taky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
dost
kYm dávaš je všetko Ok ak prestaneš a chceš, všetci zrazu seru na teba.......tento svet musí padnúť na kolena a začať od začiatku...filip