Ja niesom clovek, ktory niekoho odsudzuje...nesudim nikoho...pri spravnom davkovani, s pauzami by to mozno ani nevadilo...ale to je o prioritach...ked niekto velmi chce, obetuje pre to vsetko...mam kamaratoch, ktori beru AS, ja by som si nedal nikdy, nestoji mi to zato jednoducho mam v pici, neni vsetko o vyzore...a pokial nesutazis..tak naco preboha Ale jak vravim, kazdy sme iny a mame ine priority.
ked to bere mlady chalan je to podla mna kokot. Maximalne ked clovek dosiahne svoje maximum, co sa v mladom veku neda, a ked clovek nech byt pro, tak si zbytocne moze znicit organizmus
@ooooo tak pre neskuseneho chalana je to ciste zlo, pre profi kulturistu je to co musi brat aby vobec nieco zarobil a uzivil sa v tom sporte a takisto aj v inych. Poznam jedneho typka co je myslim 2. na slovensku v behu na 100m a myslim si na 99%, ze sype ale tak co mu ostava vzdelanie mat nebude a v sporte sa bez toho neuchyti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
nebral som to a pravdepodobne brať nebudem
niesi ty náhodou nejaký s tých týpkov ktorý ešte v živote nezdvihli činku a už chcú steroidy ??...
Steroidmi