Toto čo mi začal pičovať keď som v rámci torpedovej Birdz čelendže pridala svoj opuchnutý nos a Petušku-tá si blokla mna keď sme sa nepohodli tak mi to prišlo vtipne si ju bloknúť tiež.
A omylom som blokla Pupavku, neviem ako sa mi to podarilo, ale tu som odblokovala.
Jop a ešte nášho miestneho"zabávača"už ma nebavil ten spravový spam.
V prvom rade @Trishe a @4lex - našťastie som práve s veľkou radosťou zistila, že oba tieto nicky sú už blokované Takže asi iba nejakí trolli a dohadovala som sa s nimi donekonečna pod jednou mojou fotkou zbytočne Ale vytočilo ma to vtedy riadne. Ďalej Lacius, ktorý mal vtedy podobné poznámky, ako títo 2 zmienení.
A potom Karlotiskot aj so svojím druhým nickom (tiež už blokovaným) a nejaký Piter a Shark (s číslami za nickmi)
nie, zatiaľ som nemala s nikým až taký konflikt, aby som musela až takto rázne zakročiť... asi preto, že komentujem iba raz za cas a obcas pridám nejaký ten trápny status alebo fotku, ktorý/ú si nikto nevšimne...
Nemám dôvod niekoho blokovať. Každý máme svoje návody a správame sa tak, aby sme druhým porozumeli a všetko si vykomunikovali. len ma trošku mrzí, že mňa má bloknutého asi polovica Birdzu a to ani neviem prečo? No nič, najskôr závidia
@ps102 Zaujímavé? Neviem, ja som inak úplne bezkonfliktný človek, prakticky s každým si rozumiem dobre Ak si myslel tie prvé dva nicky, tak odpoveď je pod touto fotkou: » birdz.sk/azizi/obrazok/n...
A Karlotiskot tu kedysi robil nejaký trollovací sociálny experiment, alebo čo to chcelo byť
@ps102 Jejda, teraz pozerám, že som nedokončila myšlienku. Chcela som napísať, že som úplne bezkonfliktná a s každým si rozumiem dobre, takže to musel byť už naozaj extrém a za hranou, či vyslovená provokácia, aby ma to dohnalo k niečomu takému.
@majmarad@wewo (prípadne ďalší) Sú aj vyslovení provokatéri (čo isto viete), ktorých cieľom nie je nič iné, než aby niekoho vytočili/ublížili mu/donútili ho opakovane reagovať na vulgárne či nezmyselné provokácie, ďalej požívať hrubé urážky a vulgarizmy proti ostatným, či (v prípade, ak si dobre pamätám, jedného z mnou blokovaných fejkových účtov karlotiskota) sťahovať fotky náhodných užívateľov, znetvoriť ich a následne ich tu uverejňovať zo svojho účtu v extrémne urážlivej a zdeformovanej podobe.
Mne osobne je z toho len smutno, že to niekomu stojí za to. Život je tak krátky a je (aspoň pre mňa) o niečom úplne inom, ako o posmechu, ubližovaní a nenávisti :/
pravidelne si blokujem ľudí, čo mi vypisujú somariny... nič proti nim nemám ,len je to otravné a nemám to rada, tak si ich zablokujem, aby mi nedošla ďalšia správa..
@antifunebracka No to je práve to, že nemali. Písali veci, ktoré pravda neboli a ja som to musela dookola vysvetľovať:/ Nehovoriac o tom, že to bolo celé extrémne nenávistné. A keďže som si nedávno všimla, že ich profily sú zrušené, tak asi takých podobných nevhodných reakcií bolo viac.
Tvoj názor poznám a neberiem ti h Aj keď s ním nesúhlasím. A vlastne už mi je to aj vcelku dosť jedno, iné veci sú v živote dôležité, než sa trápiť nejakými zakomplexovanými ľuďmi na internete. Ach jo.
@azizi Nepísali nič, čo by nebola pravda Nebola si tam objektívna, žiaľ, a nepekne si s nimi 1la :/ a ONY Odišli samé, nechali sa bloknuť, ale už sú s5 No máš pravdu, načo riešiť minulosť, treba sa im v duchu ospravedlniť a ísť ďalej.
@antifunebracka Fuha, tak s tymto ale ze vobec nesuhlasim :/ A pamatam si to dost dobre, kedze to boli ostre utoky na moju osobu a moje fotografie a az mi z toho bolo do placu, co im ale bolo samozrejme uplne jedno. Pritom som nespravila nic zle. Islo o technicku chybu birdzu. Mozno si dam niekedy tu namahu, znova si to prejdem a spravim vypisky, lebo takto je to len tvrdenie proti tvrdeniu Naviac mi pride, ze tvoje nazory nie su objektivne. Akoby si sa s nimi poznal a preto ich obhajoval, neviem si to inak vysvetlit. Ja som absolutne bezkonfliktny clovek. Vychadzam dobre s kazdym tak ako tu, tak i v reale. Ale ked sa do mna cely den ostro navaza niekto za nieco, za co som ja nemohla a islo o technicku chybu, tak to je uz aj na mna moc. Napriek tomu som sa len slusne obranovala a vysvetlovala. A tiez som si myslela, ze poziadat o bloknutie tu mozne nie je, ale tak to je uz asi ozaj jedno. Celkovo taketo spravanie, navazat sa niekolko hodin do druheho cloveka, mi je strasne vzdialene a osobne by som sa nikdy k nicomu takemu neznizila.
@antifunebracka Aj keby tu ten clovek napisal, uverejnil, urobil cokolvek (myslim nieco ovela horsie, ako pridanie fotografii svojho psika po zmazani albumu kvoli technickej chybe), nikdy by som sa do nikoho nenavazala a uz vobec nie po tom, ako by mi napisal, ze mu je z toho do placu. Taki ludia mi nestoja za to, aby som s nimi stracala cas. Zial vtedy som si to este tak neuvedomovala.
@azizi Jediný, koho poznám osobne, si ty Musíš si uvedomiť, že nie každý je zvedavý na 8665 fotiek nejakého čokla, bez ohľadu na to, prečo ich pridáva Nič v zlom, samozrejme, je tvoje právo si sem dávať čokoľvek. Tak ako je ich právo sa k tomu vyjadrovať.
@antifunebracka Ja to ani tak neberiem, že každého to zaujíma. Omylom, kvôli technickej chybe sa mi odstránili, tak som ich sem znova pridala (výhradne kvôli sebe, keďže ich tu chcem mať takto pokope - ale viem, že min. jeden človek mi vtedy napísal, že si ich pamätá a znova ho veľmi potešili). Že to niekoho otravuje, OK. Je to možné. Ale naozaj som za to nemohla. Stačí to povedať aspoň trochu citlivejšie, zvlášť keď vysvetlím situáciu. Ale nie riešiť to celý deň, urážať, písať veci, ktoré nie sú pravda (keď tak to tam môžem aj znova dohľadať, teraz presne neviem. keďže odvtedy som si to už nečítala). Akoby tí ľudia nemali iné problémy než nadávať na to, že som si tu jeden deň (počas tých 10 rokov sa to nestalo inak ani raz) vrátila fotky, ktoré sa mi omylom vymazali.
@antifunebracka Ja som sa len obhajovala. Teraz viem, že to bola chyba. S tebou to síce teraz riešim, ale to len preto, že sa poznáme Aj keď teda btw ja mám pocit, že som teraz úplne iný človek, než keď sme sa stretli Normálne sa hanbím za seba vtedy, ehm.
@antifunebracka To verím Teraz je mi už aj úplne jasné, prečo ma na škole šikanovali, ignorovali:/ Ale teda neviem, či na to dokážem odpovedať. Sebadôveru mám na to stále príliš nízku, ale pokúsim sa. Tak v prvom rade mám omnoho viac skúseností (životných, sociálnych, pracovných) a to ma neskutočne posunulo. Vytvorila som si úžasné hlboké priateľstvá, presťahovala som sa do ČR, kde som nikoho nepoznala. Celkovo som myslím teraz omnoho vyspelejšia, pôsobím oveľa viac tak nejak ako je v "norme" (minimálne viem, ako sa mám správať, aby som tak pôsobila , nenechám sa už zďaleka tak ovládať mojou nervozitou z ľudí, ... Je toho veľa. Predtým mi strašne chýbali najmä akékoľvek skúsenosti. Žila som len mojou rodinou, psíkom a školou. Za posledné 3 roky som ale veľmi zapracovala na všetkých ostatných oblastiach života. Taktiež som do hĺbky spoznala samú seba, to aká som a aká som bola a prečo som taká bola.
A hlavne som tiež začala omnoho viac akceptovať samu seba, mať sa rada takú aká som. Dokonca sa mi podarilo pribrať 10 kg! Predtým som si pripadala strašne chudá, škaredá. To mi tiež desne znižovalo sebadôveru a ovplyvňovalo moje vystupovanie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
A omylom som blokla Pupavku, neviem ako sa mi to podarilo, ale tu som odblokovala.
Jop a ešte nášho miestneho"zabávača"už ma nebavil ten spravový spam.
V prvom rade @Trishe a @4lex - našťastie som práve s veľkou radosťou zistila, že oba tieto nicky sú už blokované Takže asi iba nejakí trolli a dohadovala som sa s nimi donekonečna pod jednou mojou fotkou zbytočne Ale vytočilo ma to vtedy riadne. Ďalej Lacius, ktorý mal vtedy podobné poznámky, ako títo 2 zmienení.
A potom Karlotiskot aj so svojím druhým nickom (tiež už blokovaným) a nejaký Piter a Shark (s číslami za nickmi)
24 ročný chalan, Rusko/Petrohrad
Kowel
17 ročný chalan, Rio de Janero
Xelafla
23 ročný chalan
Sweet123
22 ročný chalan
JurijL643
34 ročný ujo
Evtom
34 ročný ujo
Chudápohroma
23 ročný chalan
A Karlotiskot tu kedysi robil nejaký trollovací sociálny experiment, alebo čo to chcelo byť
Mne osobne je z toho len smutno, že to niekomu stojí za to. Život je tak krátky a je (aspoň pre mňa) o niečom úplne inom, ako o posmechu, ubližovaní a nenávisti :/
Mám niekoho bloknutého. Aj mňa majú.
@azizi Veď mali pravdu vo všetkom, či ti tam vraveli.
Tvoj názor poznám a neberiem ti h Aj keď s ním nesúhlasím. A vlastne už mi je to aj vcelku dosť jedno, iné veci sú v živote dôležité, než sa trápiť nejakými zakomplexovanými ľuďmi na internete. Ach jo.