ja som mala, ale ten mobil mi ukradli a v novom to nemam este, ale je pravda, ze oni mozno hladaju pod ice, ale keby nebolo aj tak hladuju mamu alebo otca normalne
jasné že mám mám až dve maminu a ocina
predsa len nikdy nevieme čo sa môže stať tak len pre istotu a ak som si to do toho mobilu dala tak ma to predsa nezabilo....
nemam, ale uz asi pred pol rokom som dostala ohladom toho mail...stale som si ho nedala...a to uz tiez do mna mama hustila, nech si ho dam..asi si ho idem dat teraz
nemám je to kravina, záchranári vám zachranujú život, nemaju v popise práce kontaktovať vašu rodinu... a myslím že ked vás uz osetria a budú zistovat kto ste a co tu hladáte tak majú dost casu nájst kontakt Oco, mama... ktorých skontaktujú
somarina je to..ked vas najde zachranar dakde v naburanom aute urcite ako prve nebude hladat mobil a kontakt pred ktorym bude ICE namiesto toho aby sa snazil zachranit vam zivot ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
haha,to by bola haluz, keby som si tam dala učiteľku klavíra,alebo triedneho profáka..alebo tel.číslo našej školy
a keď už tak,tak snáď ich napadne,že Mamina,nie?
predsa len nikdy nevieme čo sa môže stať tak len pre istotu a ak som si to do toho mobilu dala tak ma to predsa nezabilo....
tak ich snad napadne ze maju zavolat mojej Mame