nemám doma granko, robím si poctivé kakauko z kakaového prášku! s ceylónskou škoricou a trochou agávového sirupu. a v M&S vraj majú veg marshmallow, tak si ho pôjdem zadovážiť
Mame taku nadobku kde vysypeme granko a tam sa potom pootvori take vysypatko a z toho si odsypem je to moc prakticke ale teraz mame doma aj kauflandacke "granko" ktore je inac tiez chutne a ma dobre zackvakovacie otvaranie a v nom som nechal lyzicku
@blackfog jak, že piplať? naleješ mlieko do jezvy, kydneš tam požadované množstvo kakaa, škorice a sirupy, položíš na platňu, počkáš -> pomiešaš -> naleješ do hrnčeka -> vypiješ plánujem ešte pridať krok, v ktorom tam hodím spomínané marshmallow ale nie je to zložitý postup
@blackfog ??? preco by som si ho davala kolkokolvek lyzic, ked si mozem dat proste normalne kakao s trosickou medu. A mat nieco, co ma realne aj kakaovu chut.
@mielikki mna skor prekvapuje este opekanie marshmallow ze komu to ako napadlo, ze sa to tak rozsirilo. Ale este som to nechutnala, ani si neviem predstaviť, ako to moze chutiť...
Ja nemám granko vôbec a ani ho nemám rada lebo mi príde umelé ale klasické uvarené kakao mám rada ale aj to len studené potom chutí ako tie krabičkové čo nám kedysi dávali v škole
Ale mám niekde tuším krabičku "Gramko" čo ešte starká písala vždy ma to pobaví ..a bez lyžičky
v gramku nie, ale v krabici od Matcha čaju mám lyžičku, ktorá tam bola vložená v originálnom balení (ale ona sa priamo nedotýka toho matcha prášku, lebo ten je vlastne v takom sklenenom pohári, ktorý je v krabici vložený).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
3
2
1
@Staphylococcus Tak si ho nemusíš dať do pohára 5 lyžíc.
Ale mám niekde tuším krabičku "Gramko" čo ešte starká písala vždy ma to pobaví ..a bez lyžičky
(btw velagranka hlasuje za "neverim na granko"?! wtf)