Som chcel hlasovať nie, no potom som si spomenul na jeden projektik čo som kedysi dávno robil a typek mi nechcel zaplatiť, kokot, a ešte bol drzý jak plostica. A úplne na supy zbankrotoval, je v takých srackach, že možno pôjde sedieť
@notmehofejk Za to si mohol najskor on sam, nie nejaka karma Sak vesmir nesleduje skore v sutazi o to, kto je vacsi zmrd, aby potom zasiahol a vyrovnal to
mam osobu, ktora mi znicila v zivote fakt asi najviac a nakoniec ju vyhodili zo skoly, dodrbal sa jej vztah a skoncila v praci, ktoru nechce a s vaznou chorobou.. a uprimne ma to netesi tak, ako som si myslela,ze bude
@azizi@1 To bude preto lebo nevies ako funguje Reagujem na to, ze minule si kritizovala tento karmicky zakon na zaklade toho, ze si mu nepochopila. Pisala si nieco typu, ze keby karma existovala, tak by ti velmi zli ludia nezili take super zivoty alebo nieco v tomto zmysle... Ale podla tychto vychodnych filozofii je karma uzko spata s reinkarnaciou. Proste to, ze ta dnes okradnem neznamena to, ze zajtra zas niekto mna okradne Negativna karma sa ti moze vratit kludne aj za niekolko zivotov. Ale ak tomuto karmickemu zakonu chapes, tak teda respektujem to v co veris a comu zas nie
Boze ked taky vymysel zacali sirit pod slovom na K ... tak naozaj nevedeli co sa stane. Totalne zblbnuta populacia je z toho. A pritom je to tak škaredé slovo.
A nie nevrátila nikomu nič, pretože neexistuje. Ostatní sa majú lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
mam osobu, ktora mi znicila v zivote fakt asi najviac a nakoniec ju vyhodili zo skoly, dodrbal sa jej vztah a skoncila v praci, ktoru nechce a s vaznou chorobou.. a uprimne ma to netesi tak, ako som si myslela,ze bude
A nie nevrátila nikomu nič, pretože neexistuje. Ostatní sa majú lepšie.