Tvoj boj aspoň má zmysel, ale ako by si bojovala proti krivým nohám? Ale aj to si vraj len namýšľam. Ale to je jedno, hlavne, že mám komplex. Mám komplex komplexov.
Mam komplex z toho, ze ludia maju komplexy.. keby si kazdy hladel svojho, a hlavne neriesil druhych po negativnej stranke, bolo by nam vsetkym lepsie.. ^-^
@Radiophonic ano, preto som to napisal, mam pocit, ze vela ludi, aj ked mozno ma komplexy, urcite by sa nad tym nezamyslali, ak by to druhym nevadilo, resp by na to "neutocili" a z komplexu, by sa razom stal len komplex, ktory by nebol taky silny..teda aspon ja to takto usudzujem..aj ked chapem na co narazas, ze vela ludi bude mat komplexy, bez toho aby si to ludia vobec vsimali, resp ak by boli vobec vsimnutelne ( to uz je ale trosku extrem imho ) .. oprav ma ak sa mylim..
@n0win0u ja to, ze som pri sebe pocitujem cely zivot. na zakladke sa mi vysmievali, neskor som pocitila ten komplex tak, ze zo strany chlapov to bolo o velkom pokrytectve... a ak sa uchadzam o pracu, uprednostia radsej stihlu holku...
chces povedat, ze tebe nic nevadi na inych ludoch???
ja tiez nie som najchudsi, ale nejake existencne problemy mi to nerobi, vela ludi povedalo, ked som schudol..ze to uz som snad ani nie ja
vadi samozrejme, len mne nevadia moc na ludoch ine resp. "zle" fyzicke danosti, skor psychicke, z duse nenavidim ludsku hlupost, aroganciu a netolerantnost, aj to sa da nazvat pokrytectvom, ale s tym som jednoducho ochotny zit
@Radiophonic presne tak som to myslel, mne je dost jedno ako ma vnima okolie, ale narovinu : ak nieco okolie neprijima resp na to poukazuje ( v zlom slova-zmysle ) tak v tom pripade to byva vacsinou pre ludi tazsie, ja osobne kaslem na to co hovoria ostatni, zaujima ma len co hovoria moji blizki a co si myslim o tom sam..aj ked mas pravdu v tom, ze to nemusi byt extrem..je to aj motivacia..ale ludia vacsinou nemaju komplexy z takych veci, ktore su tak jednoducho odstranitelne ako je etiketa..aj ked to beriem ako priklad...mas pravdu
Samozrejme....každý má z niečoho komplex... Ale preto aby boli individualisti si ho nepriznávajú... No a z čoho mám komplex ja? To si nechávam vždy len pre seba... Nebudem odhaľovať svoje slabé stránky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Tvoj boj aspoň má zmysel, ale ako by si bojovala proti krivým nohám? Ale aj to si vraj len namýšľam. Ale to je jedno, hlavne, že mám komplex. Mám komplex komplexov.
Napísal si síce veľkú pravdu, ale poznáš definíciu pojmu komplex?
chces povedat, ze tebe nic nevadi na inych ludoch???
vadi samozrejme, len mne nevadia moc na ludoch ine resp. "zle" fyzicke danosti, skor psychicke, z duse nenavidim ludsku hlupost, aroganciu a netolerantnost, aj to sa da nazvat pokrytectvom, ale s tym som jednoducho ochotny zit
aj ja mám komplexy so svojej váhy, ale asi presne opačného charakteru ako ty...
Jedenie rajčín (asi to ale neni komplex)
A mala som komplexy z veľa vecí,ale už sa poriešili