Ahojte, viete mi niekto dať typ, ktorá kolej je najlepšia? Aj vybavením, prostredím atď. Budem chodiť na FSS a najprv by som chcela byť nejaký čas na intráku, kým spoznám ľudí a mesto ďakujem za odpovede
mne vyhovovali koleje na Míráku... blízko školy, konečná zastávka priamo pred intrákom, príjemne prostredie, posilka v suteréne zadara a teraz to tam renovovali lebo minulý rok spadol strop či čo
@viemzeneviem aj ja idem na FSS, aky odbor mas? :happy: a internat mam vybaveny VUTckarsky pod palackeho vrchem, na masarycke su tusim vsade spolocne kupelne okrem vinariek, tak zalezi asi aka narocna si
Slobodne som tu vyjadril nazor (@4@6 ), ktory soi ty nasledne atakoval sarkazmom na moju adresu, neberuc do uvahy slobodu mojho prejavu, dosledkom coho som ja v @14 "nabural tu tvoju" (ako si sa vyjadril). Cize nabuduce, poprosim, setrit si facepalmy tam, kde to bude opodstatnene. Dakujem.
@vladqog Ty si vôbec nepoužil sarkazmus v tvojom prvom komente a k tomu vulgarizmus, môj facepalm vyjadril len moju frustráciu z toho, že nechápeš, že ľudia čo študuju v ČR maju svoj interný jazyk, ktorý ťa z nepochopiteľných dôvodov irituje... Ale to je tvoj problém. Ja som sa len pozastavil nad tým, že riešiš takú zbytočnosť. Normálne prepáč, že na slovenskom fóre používame české výrazy. To ťa irituje, to je na prvý pohľad zrejmé... A facepalm je obyčajne znak frustrácie v debate, asi ako to, že ty použiješ smajlíka. A ja ti aspon nenadávam do idiotov... Slušne s tebou debatujem. Ak si tu ideme nadávať do idiotov, potom stráca celý tento portál svoj zmysel a ničím sa neodlišuje od pokecu, facebooku. Svojím komentom si neporadil (nieže by ja svojím áno...). Keď sa cítiš taký urazený tak si nabuduce dopraj trochu sebareflexie (ale to je u teba asi hudba budúcnosti) a opýtaj sa sám seba či tvoje komenty neprovokujú a potom až kritizuj druhých...
@corwinuss v skutocnosti ma irituje fakt, ze (zrejme) nechapes, co chcel autor povedat, no napriek tomu mas potrebu na to reagovat. Vyznam mojho komentu v @4 je objasneny v @6. Ak to celkom nechapes, (sorry, nechce sa mi tu o tom vypisovat), je lepsie nereagovat.
A co sa tyka vulgarizmov, su to slova ako kazde ine. Vulgarizmy z nich urobili len ludia, ja ich nepovazujem za nejako extremne hanlive. (Zase len moj nazor)
3. ty sa ohradis tym, ze to nieje anglicke slovo, lebo je uz prisposobene slovenskemu jazyku.
4. ja poviem, ze to nic nemeni na fakte, ze k nemu existuje 34 slovenskych ekvivalentov, a preto nieje dovod pouzivat ho, zvlast nie vtedy, ked ti takto strasne rezu oci cudzojazycne slova.
5. ty sa zaseknes pri argumente z 3. lebo si uvedomis, ze si pokrytec, no nebudes si to chciet priznat.
6. ja ti neodpisem, lebo vsetkym okrem tvojho raneneho ega je jasne kde je pravda a teda uz nebudem mat co dodat.
@vladqog chapem to dobre ze ty sem dorazis s vrucnym pojebte sa (len kvoli tomu ze niekto pouzije cesky vyraz) a ked ti niekto na to napise facepalm ides sa v dalsich desiatich komentoch posrat ze ti narusa slobodu prejavu?
Teba irituje, že som ti podryl autoritu a vidím, že niesom jediný, kto sa nad tebou pozastavil, okej komentuj tvojími skvostnými komentmi fóra, ktoré sa ťa aj tak asi netýkajú, nudkáš sa pri PC a nemáš sa čoho chytiť tak chytáš každú zámienku na konflikt, ale serem na teba, mudruj si zabrdkávaj do každého, kto nemá názor ako ty, všetci ti budeme pokývkávať a nedajbože by sme nesúhlasili... asi sme všetci drbnutí a nesvojprávní a nehodní sa vyjadrovať k tvojmím komentom, každý koment proti tebe je mimo ako čítam toto forum, fakt chlape nechápem tú tvoju zatrpknutosť a zatvorenú mysel...
ak si spoločenský typ, Míraky sú fajn voľba.
Tvrdky boli voľakedy tiež party-hard, teraz ale už vraj ani nie.
a ak chceš pekné bývanie, tak Veveří, ale tam som nikdy nebola, tak neviem .
v každom prípade ale ohľadom pomeru cena-výkon (resp. pohodlie, súkromie) sa v Brne viac oplatí porozmýšľať nad privátom.
držím palce teda .
@notme to si myslis len ty. Ale ja sa nejdem s tebou hadat, je mi to 5....
@etelnair to moje vrucne pojebte sa nikomu slobodu prejavu nenarusa a bolo pouzite v zmysle, ze mi je fuk, ci niekto s mojim nazorom suhlasi alebo nie....
A k téme: Ja mám Komárov a som bol celkom spokojný, je tam ticho kľud a dobré športové vyžitie ( v blízkosti je horostena, workout ihrisko a iné...) Ideálne ak chceš kľud na učenie a dobrú cenu. Budúci semester mám vyklikanú jednotku izbu, teraz som mal dvojku a z toho prvý semester som bol aj tak sám tam.
@vladqog pockaj, nejak nechapem...co konkretne si myslim len ja? ze slovickom "atakovat" sa tu neohanali uz nasi praprastari otcovia? ze je k tomu slovu milion slovenskych ekvivalentov? ze si svoju chybu nepriznas? ze neodpisem po tom, co potvrdis, ze si ju nepriznas?
@corwinuss "...nudkas sa pri PC..." tu som skoncil...
Moj zlaty, ja na birdz zavitam len raz za cas a aj to len na chvilu, na rozdiel od niektorych zufalcov, a to ani nie som nejako extremne aktivny. A keby si niektori uzivatelia nemuseli stale nieco dokazovat, moj komemtar mohol zostat neskodny a nepovsimnuty a nemuseli by sme tu stracat cas picovinami. Cau.
@notme slovo atakovat sa nachadza v slovenskych slovnikoch, je to spisovne slovo. Najdi mi tam slovo kolej vo vyzname vysokoskolsky internat a ja sa verejne ospravedlnim. Tymto som tu skoncil.
Ale ano, zoberme to z tvojho pohladu a prestanme pouzivat vsetky slova, ktore kedy boli prevzate z latinciny, grectiny atd.... Mozno potom zistis, co konkretne som mal na mysli.
Jo a k tvojmu @27.... z mojho pohladu jeden velky nezmysel, ale kludne zi v domnienke o mojom ranenom egu a ber toto ako moj odchod so stiahnutym chvostom. Vela stastia, priatelu (a mozno ani nie)
@bamm idem na Európske štúdia či náročná to neviem, ale tak chcem si aj intrák vyskúšať. Jak si si to už teraz vybavila? Nie je regostrácia až od 30teho?
@viemzeneviem jej, aj ja mam europky s BSS, tak sa asi budeme stretavat inak nebola si na zapise 13. o 13:00? Mam pocit, ze som ta tam niekde videla :-S
Ten internat kam idem nepatri masarycke, ale VUT a ked som prisla osobne po zapise, tak mi to aj rezervovali hned
@viemzeneviem lebo mi je ten ich areal najsympatickejsi, uz maju cast aj uplne nanovo prerobenu a kedze som chcela aspon vlastnu kupelnu na izbe, to ma MU iba na tych Vinarskych a su drahsie ako PPV, tak som isla tam Jednotiek je asi najmenej, neviem ako je to s obsadenostou, ale ked tak urcite cakaj toho 30. presne od 9tej, aby si si to mohla hned rezervovat, ak budu volne
na tych PPV napriklad sa da byvat sam aj na dvojke, vtedy mas nejaku nizsiu cenu za tu neobsadenu postel, mozno ze aj na masarycke sa to bude dat, keby ti zostali uz iba dvojky
@notme ja si to nepotrebujem obhajovat. Je to moj postoj a je mi jasne, ze sa s tym vela ludi nestotozni. Keby na mna nikto nereagoval, tak by som bol ticho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Pojebte sa...
ja nechapem preco sa to volaj kolej proste , ked to iste sa pouziva na vlakovu trat, je to odveci
Toto bude "flejm" tak vzhůru @17
Slobodne som tu vyjadril nazor (@4 @6 ), ktory soi ty nasledne atakoval sarkazmom na moju adresu, neberuc do uvahy slobodu mojho prejavu, dosledkom coho som ja v @14 "nabural tu tvoju" (ako si sa vyjadril). Cize nabuduce, poprosim, setrit si facepalmy tam, kde to bude opodstatnene. Dakujem.
ach jaj, ty si vesela kopa
A co sa tyka vulgarizmov, su to slova ako kazde ine. Vulgarizmy z nich urobili len ludia, ja ich nepovazujem za nejako extremne hanlive. (Zase len moj nazor)
1. ty sa tvaris, ze nevies na ake slovo narazam.
2. ja ti to nakoniec poviem.
3. ty sa ohradis tym, ze to nieje anglicke slovo, lebo je uz prisposobene slovenskemu jazyku.
4. ja poviem, ze to nic nemeni na fakte, ze k nemu existuje 34 slovenskych ekvivalentov, a preto nieje dovod pouzivat ho, zvlast nie vtedy, ked ti takto strasne rezu oci cudzojazycne slova.
5. ty sa zaseknes pri argumente z 3. lebo si uvedomis, ze si pokrytec, no nebudes si to chciet priznat.
6. ja ti neodpisem, lebo vsetkym okrem tvojho raneneho ega je jasne kde je pravda a teda uz nebudem mat co dodat.
#SetrimeMiestomNaServeri
no.
ak si spoločenský typ, Míraky sú fajn voľba.
Tvrdky boli voľakedy tiež party-hard, teraz ale už vraj ani nie.
a ak chceš pekné bývanie, tak Veveří, ale tam som nikdy nebola, tak neviem .
v každom prípade ale ohľadom pomeru cena-výkon (resp. pohodlie, súkromie) sa v Brne viac oplatí porozmýšľať nad privátom.
držím palce teda .
@etelnair to moje vrucne pojebte sa nikomu slobodu prejavu nenarusa a bolo pouzite v zmysle, ze mi je fuk, ci niekto s mojim nazorom suhlasi alebo nie....
bud konkretnejsi
Moj zlaty, ja na birdz zavitam len raz za cas a aj to len na chvilu, na rozdiel od niektorych zufalcov, a to ani nie som nejako extremne aktivny. A keby si niektori uzivatelia nemuseli stale nieco dokazovat, moj komemtar mohol zostat neskodny a nepovsimnuty a nemuseli by sme tu stracat cas picovinami. Cau.
je na case prejst k bodu 6., howgh
Ale ano, zoberme to z tvojho pohladu a prestanme pouzivat vsetky slova, ktore kedy boli prevzate z latinciny, grectiny atd.... Mozno potom zistis, co konkretne som mal na mysli.
Jo a k tvojmu @27.... z mojho pohladu jeden velky nezmysel, ale kludne zi v domnienke o mojom ranenom egu a ber toto ako moj odchod so stiahnutym chvostom. Vela stastia, priatelu (a mozno ani nie)
vidim dve moznosti...bud to si totalny vyplach, alebo sa len zufalo snazis najst argument.
Ten internat kam idem nepatri masarycke, ale VUT a ked som prisla osobne po zapise, tak mi to aj rezervovali hned
na tych PPV napriklad sa da byvat sam aj na dvojke, vtedy mas nejaku nizsiu cenu za tu neobsadenu postel, mozno ze aj na masarycke sa to bude dat, keby ti zostali uz iba dvojky