Čauky, chodili ste/chodíte niekto na Ekonomickú fakultu na Podnikovú informatiku na MU v Brne? Je tá informatika v pohode, zvládnuteľná, alebo ťažká? A všeobecne škola a mesto ako? Dík vopred za odpovede ak sa nejaké nájdu
Tiež tam máš manažérsku informatiku. Zvyčajne, tam chodia tí, ktorí prestupovali z FIT. Dokonca máme aj novú budovu, takže prezentácia tip-top. Ja som len pozitíva našiel. Ak chceš nejaké info, kľudne napíš.
@ennka47 Ja síce nie som ako medik moc kompetentný, ale čo tak viem od známych tak sa to študuje medzifakultne. Časť predmetov je na ESF a časť na FI. A FI na MUNI je vraj o dosť jednoduchšia ako FIT na VUT. A tuším, že to je oficialne pod ESF takže dostaneš Inžiniera pretože na FI sa normálne dáva Mgr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Mne sa to mesto strááášne páči. A prečo práve na túto školu chceš ísť?
Tiež tam máš manažérsku informatiku. Zvyčajne, tam chodia tí, ktorí prestupovali z FIT. Dokonca máme aj novú budovu, takže prezentácia tip-top. Ja som len pozitíva našiel. Ak chceš nejaké info, kľudne napíš.