Chodievate na masaz ? kolko ste ochotny zaplatit domacu masaz? Aky mate nazor na dochadzanie masera k vam domov so stolom? dakujem za vase nazory a postrehy: )
nechodievam a nemam s tym ziadne skusenosti ale urcite budem musiet chodievat pretoze ma nenormalne boli chrbat (ale to je fakt nepredstavitelna bolest)
masaz na uvolnenie svalstva fajn, tu vie takmer kazdy kto si spravi nejaky kurz. Ale poriadnu masaz, ked uz ma clovek nejak zle fixnuty nerv alebo nieco bloknute, tak maserov, ktori to dokazu spravit je na slovensku velmi malo. Podla mna by sa ich dalo spocitat na prstoch a su fajne drahy
ja masaz zboznujem..to take fajnee a vacsinou ma masiruju byvale spoluziacky zo skoly, ked dojdem k nam domov alebo xhtml, ktoreho pomaly, ale isto ucim hmaty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ps: aj dobra masaz moze pomoct
ja masaz zboznujem..to take fajnee a vacsinou ma masiruju byvale spoluziacky zo skoly, ked dojdem k nam domov alebo xhtml, ktoreho pomaly, ale isto ucim hmaty