Ja mám vyštudovanú masmediálku, ale odbor marketing. čiže ti asi neporadím. Ale viem, že po Bc. prestupovalo viacero ľudí z masmédií na marketing, kvôli uplatneniu.
@lele2 to je blbosť že nikto nieje zvedavý na @Espero názor, napríklad ja som Pýtaš sa na názory tak počítaj s tým že ich aj dostaneš Náhodou s jeho názorom súhlasím Ako aj Daniel píše tak keď ľudia prestupujú na iný odbor kvôli uplatneniu, tak asi bude dačo na tom že je ten odbor nepotrebný Tlačiť sa nasilu niekam nieje vždy najlepšie, ale na druhú stranu ak ťa to baví a vieš už teraz ako to využiješ a kde tak prečo nie
@lele2 ouu ja viem pravda sa ťažko číta ale na to prídeš vekom, že kritika od starších je niekedy dobrá. A možno ti masmédia niečo dajú... síce neviem čo, pretože koho odtiaľ poznám išiel rovno na úrad práce ale dajme tomu.
@condition Nechcem sa tu s nikým hádať ani dohadovať, ale myslím si že všetko je na niečo dobré ako by si sa dozvedel čo sa deje vo svete alebo tak aj na to treba médiá je to vec názoru.
@lele2 veď ak si to vieš predstaviť, len teraz každá malá rybka živnostník a všetci možný ľudia ťažia informácie pre svoje blogy a news websites Na tom sa zarába takže robiť na tom karieru v dnešnej dobe verím že nieje veľmi ľahké ale ako hovoríš všetko je na niečo dobré, s tým jednoznačne súhlasím
@condition Aj oni potrebuju zdroje myslíš si že blogger behá s kamerou v Sýrií alebo po Španielsku a natáča teroristov? Každý potrebuje aj isté podmienky a prostriedky a fakt si nemyslím že by to bolo pravdivé I KEĎ netvrdím že je pravda všetko čo noviny/telka povedia
Musíš uznať, že aj tebe je lepšie keď ťa informujú takéto zdroje i keď na ne všetci nadávajú a ľudia nadávajú na každú tému čo je o čom sa tu my vlastne potom bavíme .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
fyzika - maxwellove rovnice
matematika - Pythagorova veta
masmedia - ?????
Musíš uznať, že aj tebe je lepšie keď ťa informujú takéto zdroje i keď na ne všetci nadávajú a ľudia nadávajú na každú tému čo je o čom sa tu my vlastne potom bavíme .