zdravim, najdu sa studenti zurnalistiky UK, masmedialnej komunikacie UCM alebo masmedialnych studii UPJS??? hlasi sa niekto tento rok na tieto zamerania?? ako hodnotite tieto odbory??(vy co to studujete)... je velky zaujem o taketo medialne vzdelanie??
bola som na prijimačkach v BA na žurnalistiku... a akože podľa mňa na UCMku idú všetky dievčatá, ktoré chcú byť módnymi blogerkami, a moderátorkami a tak, proste si myslím, že keď ideš na UCMku, tak serióznu žurnalistiku robiť nebudeš. o tej košickej veľa toho neviem, ale v BA sa mi nepáči, a aj keď ma vzali, nechcela som tam ísť
na masmediálke na UCMke sú fakt hlupáci, proste chalani, ktorí majú učňovku, dorobili si maturitu a že chcú mať titul, tak sú na UCMke ... btw. v TT je aj celkom hanba ked niekto povie, že je na UCMke naši učitelia na ňu tiež nadávajú a stále nám opakujú, aby sme si tam nedali prihlášky, ak máme aspoň nejakú hrdosť
@feelagain prosím ta a z čoho pozostávali prijímačky ? Tak všeobecne čo bolo na testoch a na talentovkach ?? Je to ťažké sa dostať do BA na žurnalistiku ?? Vzhľadom na to že niesom na gymnáziu .. vlastnú tvorbu si mala akú ? Kde opublikovanu a koľko novinárskych prejavov ??
@vanishedd mala som na školskej stranke veci, na stranke tvojtrebisov.sk plno toho, ale bola som hrozne nasrata, lebo mi neuznali vlastnu tvorbu. a pritom ľudia, čo pisali debiliny na blogy, im to uznali
no na teste boli logicke ulohy a podobne, proste všeobecne predpoklady, potom bola ďalšia časť, napísať správu o amerických voľbách - to bola moja skupina, a potom poobede kamerové skúšky, tam si si vytiahla otázku a rozprávala si pred kamerou
nebolo sa ťažke dostať, síce bolo napísaných na kamerové skúšky asi 120 ľudí, ale prišlo asi 80
@feelagain a test z angličtiny bol aký? Na kamerovkach si rozprávala na danú tému ale nepýtali sa niečo aj na teba ?? Nehovorila si pred kamerou o sebe ??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
predsa nezamestnaným
no na teste boli logicke ulohy a podobne, proste všeobecne predpoklady, potom bola ďalšia časť, napísať správu o amerických voľbách - to bola moja skupina, a potom poobede kamerové skúšky, tam si si vytiahla otázku a rozprávala si pred kamerou
nebolo sa ťažke dostať, síce bolo napísaných na kamerové skúšky asi 120 ľudí, ale prišlo asi 80
» zubkova.blog.sme.sk/c/415798/o-prip...