Je tu niekto, kto chodí na Masmediálnu komunikáciu alebo Žurnalistiku?? Budem veeeeľmi vďačná, ak mi je ochotný niekto poradiť...profáci zo strednej mi tvrdia, že sa z každej školy dajú objednať testy alebo nejaké prípravné knihy na prijímačky... ak sa to
snáď si nemyslíš, že je na to jedna špecializovaná stránka www.knihyatestynaprijimacky.sk informuj sa na stránke univerzity alebo univerzít, kam sa chceš hlásiť, ale vôbec nič také mať nemusia, never profákom na strednej
@niks86 ja som na Mediálnych štúdiách a žurnalistike v Brne..a teda mi to príde najlepšie, čo môže byť..lebo máme aj to aj to..sama si potom vyberieš zameranie podľa predmetov.
Ja som tiež na masmediálke v Trnave a mne k prijímacím skúškam prišiel list kde boli všetky veci vysvetlené, čo na ne potrebujem. Taktiež existuje knižná publikácia Masmédiá v kocke, z ktorej boli prijímacie skúšky zhotovené
@4 tá kniha je podla mňa zbytočnosť.. ešte myslím docela drahá.. ja som sa na príjmačky neučila vôbec a dala som to.. proste potrebuješ všeobecný prehľad
Je to o šťastí ja som angličtinu vedela, test všeobecný prehlad len z časti a nakoniec ma vzali a dopadla som celkom dobre vo výsledkoch. Ale myslím, že u mňa brali hlavne známky z maturity Po prijímačkách som povedala že na tuto školu nepojdem ani za svet. A kde som
@zuzka223
Priznám sa, že som rozmýšľala aj nad tou, ale nedávam si tam prihlášku...lebo cvaká sa tam dosť, takže určite tam berú všetkých ľudí, čo sa hlásia...
@niks86v ôbec nie.. píšeš všetko v slovenčine..od malých prác až po záverečné, rozprávaš po slovensky .. pokiaľ tebe neprekáža čeština samozrejme..je to o zvyku len
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A na prijímačkách je test, ako napr. normálne krúžkovanie alebo ti zadajú tému a na ňu musíš napísať napr. komentár, Glosu alebo také??
Aj ja chcem ísť najviac do TT, ale schválne ma tam nezoberú :/
Priznám sa, že som rozmýšľala aj nad tou, ale nedávam si tam prihlášku...lebo cvaká sa tam dosť, takže určite tam berú všetkých ľudí, čo sa hlásia...
A neprekáža tam, že neviem dobre po česky ani písať ani vyslovovať??