Masmediálna komunikácia Trnava, prosím o radu skúsenejších
Ahojte Chcela by som poradiť od niekoho skúseného kto je alebo bol (alebo hocikoho kto mi vie poradiť) na Masmediálnej komunikácii v Trnave. Som z OA a v podmienkach sú známky z profilových predmetov. NOSku som mala len v prvom ročníku. Vstupné body do
@romanienka kamarat nemal nosku a je tam..staci ti spravit skusky, ktore pozostavaju zo vseobecnej vzdelanosti..a co mi vravel, tak tie otazky na prijimackach su dost imbecilne a lahke, cize..
reklama vládne svetom ale ty zjavne o tej škole ani o tom čo je masmediálna komunikácia nemáš predstavu tak si to naštuduj a potom sa môžme porozprávať ja som sa pýtala skúsených ľudí tak neviem čo tu spamuje henten 16-ročný chlapec menom shit a jemu podobní .. a ty čo chceš anteka v živote robiť? to by ma zaujímalo
oblast zdravotnictva.polozme si otazku,clovek potrebuje koho?masmedialneho cloveka,alebo niekoho zo zdravotnictva??HM?koho viac.
a nechcem ti brat,iluzie,ale ten chalan aj iny maju pravdu,kopu ludi je nezamestnanych z hentej skoly.som zvedava,kedy akreditaciu im vezmu,sa im smiat budem
ja mam prioritu EU BA... zaujíma ma aj toto tak som sa len chcela informovať. dobre ale nemôže byť každý doktor reklama ťa uživí si myslím ale ved to je len môj názor som ešte len maturantka takže nemôžem vedieť ako to tam chodí .. a ako to chodí po škole .. preto sa pýtam
Obchodnú fakultu - Cestovný ruch by som chcela. Lenže to nie je istota tak som chcela niečo také istejšie lebo určite ma to ťahá na VŠ ...v dnešnej dobe je to dosť veľké + by som povedala. .. ja viem že je vela nezamestnaných ale tak keď je človek šikovný a vie sa troška poobzerať tak si myslím že v každom odbore nájde uplatnenie.
@aneta721 ... no tak ale nie kazdy moze ist studovat oblast zdravotnictva... na to treba nejake predpoklady... u teba je uz fotky jasne ze mas velke srdce
ale je z nej naj.uplatnenie z hladiska euby.nebalamutim.vecsinou z najlahsich skol budes nezamestnana,ako masmedia a obcodna-to je elektrickova fakulta,potom to tak bude,zamestnavatel tvoj zivotopi vyhodi,ale oka,rob si co chces.
počuj a ty máš odkiaľ takéto skúsenosti .. veď máš 18 rokov ... to si už stihla vyštudovať? takéto reči by som prijala tak od minimálne študenta už na VŠ .. takže nechápem ..
@aneta721 milá Anetka, chodil som na FHI, bol to odpad.. Teraz som na FMK na marketingu, je to úplne o inom (nemyslím odbor, ale prístup / znalosti, možno to nieje náročné, ale odniesol som si odtiaľ určite viac) Tak nechápem prečo to tu riešia ľudia ktorí o tom nemajú ani šajnu..
A už sa síce opakujem, ale uvedomte si že nezáleží na škole ale na Vás a Vašej šikovnosti. žiadna škola Vám nezabezpečí dobrú prácu pokiaľ ste mantáci... výška je o niečo úplne inom a ľudia ktorí len škatuľkujú a prd vedia tam nemajú čo hľadať..
@20 aleeeeee netreb,na FHI si to nezvladal,a cil si na FMK a tam to kazdy blb zvladne,aj z elektrotechnickej skoly ci ucnovskej.
nesuhlaism,ak mas masmedia,socciologiu a psychologiu,neuplatnis sa nijako,nedostanesod zamestnavatela sancu...ked je tamsto ludi,ktore maju lepsie skoly.
@aneta721 áno nezvládal, keďže sme na informatickej fakulte na univerzite preberali Word a Excel a na posranej strednej sme programovali v troch jazykoch
Proste prestaň ľuďom radiť somariny keď o tom nič nevieš... prečítaj si ešte raz tvoj posledný príspevok a zamysli sa nad tým.. Nevieš základné princípy fungovania trhu, nemáš ani šajnu ako to vo svete funguje tak sa prosím nehraj na múdru.. predpokladám že žiješ vo svete profesia.sk Ľudom ako si Ty nepomôže žiadna škola, s takýmto zmýšlaním skončíš ako predavačka..
pýtala som sa na konkrétne veci nie na váš prifajčený názor o škole. Ty si skúsená? chodila si tam? ty podla mňa s takýmto správaním veľa nedosiahneš. Takú doktorku by som nechcela mať, by som sa bála o svoj život. Dobre si rozmysli povolanie cicuš
Existuje na birdzi aspoň jeden človek, ktorý po skončeni školy uvažuje o podnikani a nie iba ísť si hladať robotu. Veď pracovné príležitosti musi niekto aj vytvárať.
@mystik samozrejme, len taký sa zdržia komentáru, pretože sa nedajú vyprovokovať hlúposťami a majú na svet úplne iný pohľad ako väčšina ľudí, ktorí majú len plno rečí a pocit že zjedli múdrosť sveta ...ale nič z toho
mi povedz z ktorej slovenskej školy máš jasné okamžité uplatnenie?
myslím si,že podľa teba je každá vysoká škola stoka,len tá,na ktorej ty študuješ je vychválená až do nebies a keď doštuduješ ti určite už dajú do ruky aj zmluvu na 4 roky s platom 3000€ na mesiac že?
tebe by mal niekto otvoriť oči.
tá škola môže byť aj neviem aká,ale záleží od danej osoby,ako on berie svoje štúdium a čo robí preto,aby sa po ukončí mohol niekde uplatniť.
@agatha13 presne tak ako hovoríš ... ona ešte neštuduje, ale má veľa skúseností vieš takže nám rozdáva rady do života
a čo sa týka toho podnikania tak potrebuješ najskôr vstupný kapitál a nejak sa odraziť ... ale tak záleží na konkrétnej činnosti. teda pokial nemáš fotríka za vodou tak ten kapitál potrebuješ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
alebo v tescu ako vecsina ludi?
a nechcem ti brat,iluzie,ale ten chalan aj iny maju pravdu,kopu ludi je nezamestnanych z hentej skoly.som zvedava,kedy akreditaciu im vezmu,sa im smiat budem
nikde to aj tak nedosiahnes,iba na urad..
A už sa síce opakujem, ale uvedomte si že nezáleží na škole ale na Vás a Vašej šikovnosti. žiadna škola Vám nezabezpečí dobrú prácu pokiaľ ste mantáci... výška je o niečo úplne inom a ľudia ktorí len škatuľkujú a prd vedia tam nemajú čo hľadať..
nesuhlaism,ak mas masmedia,socciologiu a psychologiu,neuplatnis sa nijako,nedostanesod zamestnavatela sancu...ked je tamsto ludi,ktore maju lepsie skoly.
Proste prestaň ľuďom radiť somariny keď o tom nič nevieš... prečítaj si ešte raz tvoj posledný príspevok a zamysli sa nad tým.. Nevieš základné princípy fungovania trhu, nemáš ani šajnu ako to vo svete funguje tak sa prosím nehraj na múdru.. predpokladám že žiješ vo svete profesia.sk Ľudom ako si Ty nepomôže žiadna škola, s takýmto zmýšlaním skončíš ako predavačka..
mi povedz z ktorej slovenskej školy máš jasné okamžité uplatnenie?
myslím si,že podľa teba je každá vysoká škola stoka,len tá,na ktorej ty študuješ je vychválená až do nebies a keď doštuduješ ti určite už dajú do ruky aj zmluvu na 4 roky s platom 3000€ na mesiac že?
tebe by mal niekto otvoriť oči.
tá škola môže byť aj neviem aká,ale záleží od danej osoby,ako on berie svoje štúdium a čo robí preto,aby sa po ukončí mohol niekde uplatniť.
a čo sa týka toho podnikania tak potrebuješ najskôr vstupný kapitál a nejak sa odraziť ... ale tak záleží na konkrétnej činnosti. teda pokial nemáš fotríka za vodou tak ten kapitál potrebuješ