Ahojte, viem že tu je fór o vysokých školách veľmi veľa, ale predsa len je to rozhodnutie ktoré ovplyvní celý život, takže je dôležité správne sa rozhodnúť
Moja otázka znie, čo má podľa Vás väčšie uplatnenie, alebo čo by ste uprednostnili z týchto
dvoch vecí. Ak študujete , napíšte prosím všetko čo Vám príde na um
Veľmi ma baví psychológia, čo sa týka duše a sebapoznania, zaujímajú ma ako vznikajú všetky choroby a podobne, ale mám rada aj písanie, tvorenie a podobne ...som na OA takze nemam psychologiu vôbec...z čoho sú prímačky na mas. komunikaciu?
Z coho su prijimacky - google poznas?
a k foru celkovo...s obojim sa uplatnis velmi tazko, psychologov tu mame ako najebanych a nie je to bohvieako platene.
btw...kamaratkina mama pouziva slovne spojenie masmedialna komunikacia ako nadavku
@Staphylococcus na strankach skoly je to velmi neprehladne napisane a vsade to maju inak a zaujma ma nazor niekoho kto to skuduje ci sa daju zvladnut alebo nane treba pripravu. Kazdopadne akceptujem tvoj nazor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Veľmi ma baví psychológia, čo sa týka duše a sebapoznania, zaujímajú ma ako vznikajú všetky choroby a podobne, ale mám rada aj písanie, tvorenie a podobne ...som na OA takze nemam psychologiu vôbec...z čoho sú prímačky na mas. komunikaciu?
a k foru celkovo...s obojim sa uplatnis velmi tazko, psychologov tu mame ako najebanych a nie je to bohvieako platene.
btw...kamaratkina mama pouziva slovne spojenie masmedialna komunikacia ako nadavku