Poraďte mi prosím čo najúčinnejšie pomáha na mastnú pleť s akné. Môj najväčší problém je, že sa ráno namaľujem, hodinku- dve to mám v pohode a potom mám už mastnú a červenejšiu tvár. Vďaka
Kvalitnú kozmetiku. Veľa žien si pochvaľuje kozmetiku na akné od Amway ale majú veľa druhov čiže sa treba poradiť s niekým, kto to predáva a tak isto to nie je najlacnejšie ale je to účinné.
moja sefka ma dobre skusenosti s kosmetikou Herbalife.. je to drahe ale dost ucinne.. samozrejme k tomu treba trosku prisposobit aj stravu.. nieje to konkretna situacia ale vseobecna rada: jest menej cukru, viac vlakniny, popripade si kupit zinok a spolu s vitaminom A posobi protizapalovo. a urcite nepouzivat pletovu vodu ani umyvat tvar mydlom.. aj ked to vysusuje ale cim viac vysusuje tym sa ti bude viac mastit.. takze cistiace mlieko odporucujem
@sapphyre ale cistiace mlieko je skôr pre suchú a citlivú pleť pretože masti. Ona ma mastnu pleť tak si ju nemôže ešte viac mastnit.
A k téme. Ráno a večer cistiacim gelom umyť pleť tým si pekne otvoriš pory a vyčisti ti ich. Potom tonizacnou vodou vyčistiť pleť -ta ti už vyčistené pory uzavrie aby sa ti do nich nedávali nečistoty ktoré ti tiež spôsobujú mastenie tváre. A potom buď denný/nočný krém alebo iba nejaky na mastnú pleť aby sa ti pleť aj hydratovala a tonizacna voda ju úplne nevysusila. Ja keďže robím v oriflame používam kozmetiku od tial. Je len na tebe ktorú značku budeš používať. V oriflame je v celku priatelna cena za tieto výrobky ktoré ti dlho vydržia. ... A používaj v tychto teplach puder na tvár nebude sa ti toľko mastit tvár od potu
Ehm, zeby navstivit kozneho? Ten to študoval roky, tak by mal aspoň trochu vedieť ako Ti pomoct, niezeby tu ostatní nemali pravdu, .. ale no, istota je gulomet, ci?
@momina223 Akne je oficialne uznane za koznu chorobu, a ano hormonalne masti vysusuju plet, lebo hormony mozu za to ze sa viac masti ... v puberte, elementarne znalosti z biologie ...
@maestra ja som nehovorila o akné ale o mastnej pleti. Ale to je v podstate jedno pretože nie som zastanca kožných lekárov. Pretože tá masť alebo lieky účinkujú pokiaľ ich beries. Keď ich prestanes brať/používať vráti sa ti to. Hovorili mi tri baby ktoré su kamaratky že mali akné a išli ku koznej. Tri baby ktoré mali odlisnu pleť a malo akné a kožna im na to dala vodičku alebo masť teraz nwm každej tú istú. Používali to akné zmizlo. Akonáhle prestali používať akné sa objavilo. A k tomu si uplne zničili pH pleti keďže jedna mala mastnejsiu pleť druhá citlivejsiu... Keď sa o ňu naučili poriadne starať čistením len obycajnymi výrobkami na čistenie podľa ich typu pleti akné sa im vyliecilo a pleť zlepšila.
@momina223 No to je samozrejme, kym sa to "neopravi" samo, len z vlastnej skusenosti viem, ze lepsie je sa poradit s odbornikom, ... a vlastne niekomu to ostane aj po puberte, v dospelosti s tym bojuju a nic... asi fakt zavisi od konkretneho pripadu, a kozní tiez nie su vsemohuci, tiez pravda,...
@maestra veď ja tiež nevravím že kožný su na nič. Na taký ekzem ti asi viac poradí ako ti poradí s akné. Pretože akné je v podstate problematická pleť. A o problematickú pleť sa treba hlavne starať. Potom sa ti pleť upraví. Ja som tiež mala problematickú pleť aj keď som ju nemala nejak extra aknoznu skôr s uhrami alias čiernymi bodkami ale naučila som sa o pleti a starania sa o môj typ pleti a keďže som bola na školeniach keďže robím s kozmetikou viem toho vcelku dosť o všetkých typoch.
Fúúú ďakujem za tak veľa rád a informácií. Už si len správne vybrať Ten duac gel, ktorý tu bol viackrát spomínaný, som jeden čas používala a to mi naozaj pomohlo.Večer som si ho dala a ráno som nemala ani jednu vyrážku. Ale keďže je dosť silný a kožná mi ho hneď predpísala, tak mi teraz už slabšie prípravky veľmi nepomáhajú. Ale skúsim zájsť buď ku kozmetičke, alebo zas ku kožnej. Vďaka
@momina223 preveze nie.. ked si ju bude vysusat tak sa bude mastit este viac.. ale mlieko ju premasti a tak uz mazove zlazy nebudu produkovat tolko mazu a prestane sa jej tolko mastit
mne na akne pomohla detoxikacia, konkretne mam Liver Rescue, je to na pecen, nerobia sa mi viac take zapalene vyrazky, a robim si ju pravidelne raz za pol roka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A k téme. Ráno a večer cistiacim gelom umyť pleť tým si pekne otvoriš pory a vyčisti ti ich. Potom tonizacnou vodou vyčistiť pleť -ta ti už vyčistené pory uzavrie aby sa ti do nich nedávali nečistoty ktoré ti tiež spôsobujú mastenie tváre. A potom buď denný/nočný krém alebo iba nejaky na mastnú pleť aby sa ti pleť aj hydratovala a tonizacna voda ju úplne nevysusila. Ja keďže robím v oriflame používam kozmetiku od tial. Je len na tebe ktorú značku budeš používať. V oriflame je v celku priatelna cena za tieto výrobky ktoré ti dlho vydržia. ... A používaj v tychto teplach puder na tvár nebude sa ti toľko mastit tvár od potu
Ako , hambíte sa za to ako vyzeráte alebo čo ?