V poslednom čase mám mastné vlasy a neviem ako sa toho zbaviť. V škole sa mi kvôli tomu začínajú smiať. Nemáte niekto nejaké skúsenosti, že ako sa toho zbaviť?
sampon len ku korienkom, balzam len na konce, neumyvaj prilis horucou vodou, nepouzivaj velke mnozstvo produktov, skus sampon proti mastniacim sa vlasom, ked farbis tak zmen znacku, neces sa casto, nechytaj sa ich vkuse, snaz sa ich nemat v tvari alebo sa snaz nemat moc mastnu plet a mozno prilis casto umyvas, ked si parkrat dlhsie neumyjes tak by si mohli zvyknut dlhsie vydrzat, ked nic ine tak suchy sampon
si v puberte a máš nadmernu tvorbu mazu...i to moze byt...odporucam mat pri sebe stále suchy sampon v spreji
a ked si ich umývas casto tými supewr peniacimi samponmy tak to ti len vysusí pokozku hlavy a ta potom na obranu produkuje viac mazu a je to zacarovaný kruh...odporucam kupit daky specialny sampon na citlivu pokozku hlavy
Umyvaj si vlasy každý deň.. neverim že ich budeš mať mastné do druhého dna.. Pravdepodobne mas krátke vlasy takže ani čas susenia neni problém keď to budeš robit ráno pred skolou
na mast plati horuca voda a pokial das sampon tak ten ich uplne vysusi. Mne zas robi problem, ze ked mam suche vlasy, tak mi strasne narastie ich objem, ci uz kratke alebo dlhe
Žihlavový šampón a skús si urobiť vývar zo žihlavy. Natrháš a hodíš do vriacej vody, chvílu variš a potom nechaš trošku vychladnuť a v tom si umy vlasy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
(či to nepomáha?)
a ked si ich umývas casto tými supewr peniacimi samponmy tak to ti len vysusí pokozku hlavy a ta potom na obranu produkuje viac mazu a je to zacarovaný kruh...odporucam kupit daky specialny sampon na citlivu pokozku hlavy
+ ja osobne si umývam vlasy (väčšinou) ráno