ouu vsaak neriees...aa nenavid ho aj tyy......jaa mojho tieez nenavidim aa ani mi nechyba, ked je prec....vonku sa ani nezdravimee....aa vobec ma to nestvee....jednoducho ho nevnimaam, ze je moj braat......
my sa aj pohádame aj pobijeme ale keby niekto do neho zapáral alebo mu ubližoval, tak by som sa nedokázala na to len tak pozerať... neviem čo to je.. pud súrodeneczachovi?
na to si časom zvykneš ja som svojho naáhňal so sekerou on po mne hádzal kamene ja som po ňom hádzal nožea vidličky a on ma ubil na zemi ináč sa máme "radi"
nie fakt teraz sa síce neznášate no postupom času sa to vaše puto zlepší uvidíš že keď sa dostaneš do sračiek budem prvý kto ti skúsi pomôcť
ja mám sestru.mám ju rada hoci...no to je zložité.akurát ona si myslí,že ju nemám rada ale nemôžem jej povedať,ž mám lebo to by sa s ňou nedalo vydržať.
@lillyl moja sestra mi nezabudne viackrát za den pripomenut ako jej nicim zivot a ako ma nenavidi, ale ked sa pohode spadol stan, tak sa sla zajebat od strachu, aj ked sa mi s tym , samozrejme, nepriznala.
@lillyl v tvojom veku som si aj ja myslela, že ma môj brat nenávidí a "nenávidela" som aj ja jeho. stále sme sa hádali, rozbíjali sme veci po byte počas hádky, vrieskali sme po sebe tak, že nás počula celá ulica a vykrikovali sme si neuveriteľné zlé veci. akonáhle však došlo na to, že by sa jednému z nás mohlo niečo stať, tak ten druhý bol úplne psychicky v prdeli a neustále ho kontroloval, či je v poriadku.
dnes si s bratom hocikedy zavoláme len preto, aby sme si povedali: "braček/sestrička, ľúbim ťa." žije v inom meste ako ja a nenormálne sa vždy teším na to, keď sa máme stretnúť. mám v ňom obrovskú psychickú podporu a nevymenila by som ho ani za nič. a keď sa mi sem tam náhodou stane, že si mimovoľne predstavím, že by sa mu niečo prihodilo, tak dokážem čo i len z tej predstavy prerevať pol dňa. jednoducho svojho brata milujem.
a ver tomu, že aj na teba raz to obdobie príde, keď si svojho súrodenca budeš ceniť.
môj je ku všetkému ešte aj psychopat (doslova a vážne) neni to s ním sranda... aj tak ho zvyčajne odjebávam... no kedysi ma bil takže to nebolo také jednoduché...
ja mam super brata sice ked sme boli mladsi tak sme sa aj pobili.. ale to bolo uz veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi davno... nikdy by som ho nevimenila za nic na svete... tolko srandy sme spolu zazili
moj brat ma ma nahaku dokonca sme chodili na rovnaku strednu a chodili zamnou jeho spoluziaci ze preco sa nezdravime ze ani nevizerame ako brat a sestra najradsej by ma zabili stale namna nadava posiela ma doriti a tak netrap sa je to ich neake zasinteresovane zmyslanie z dectva ked je starsi tak samu necuduj ale ked mladsi um tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nie fakt teraz sa síce neznášate no postupom času sa to vaše puto zlepší uvidíš že keď sa dostaneš do sračiek budem prvý kto ti skúsi pomôcť
snad mu raz dojde ze mi nemusi liezt nanervi prave vtedy ked mu to vihovuje...
dnes si s bratom hocikedy zavoláme len preto, aby sme si povedali: "braček/sestrička, ľúbim ťa." žije v inom meste ako ja a nenormálne sa vždy teším na to, keď sa máme stretnúť. mám v ňom obrovskú psychickú podporu a nevymenila by som ho ani za nič. a keď sa mi sem tam náhodou stane, že si mimovoľne predstavím, že by sa mu niečo prihodilo, tak dokážem čo i len z tej predstavy prerevať pol dňa. jednoducho svojho brata milujem.
a ver tomu, že aj na teba raz to obdobie príde, keď si svojho súrodenca budeš ceniť.