Nikdy! Je to nechutne neprirodzene moze to sposobit rakovinu alebo ine ochorenia koze ci uraz, ked to raz mate vacsinou to nejde dole, proste nie, ja si svoje telo vazim a toto by som nikdy neurobil, ani by som nechcel zit s niekym kto take nieco ma
považujem svoju kožu za dokonalú bez všetkého a navyše príliš často mením názor, čiže by som si za prvé nevedela vybrať, čo by bolo dostatočne výnimočné na jej poškvrnenie a za druhé by sa mi to rýchlo zunovalo
a na partnerovi by sa mi to taktiež vôbec nepáčilo,
veď koža je sama o sebe tak nádherný prvok, keď sa pozriem na jej štruktúru a na jej chyby, ona je tak úžasná práve mi došli slová
Mala som 5 piercov, teraz mám 4 + dve ďalšie dierky v pravom uchu. Toto číslo sa ale určite niekedy rozrastie, ako sa tak poznám. A nejaké tetovanie by som chcela tiež, len všetky tie, čo chcem si chcem najprv poriadne premyslieť, nech som s nimi absolútne stotožnená, keď už sa majú stať mojou trvalejšou súčasťou.
Z piercingov je mi na grcanie, a proti tetovackam nejak nic extra nemam ak su pekne a nie je ich prehnane vela Ale ja by som sa tou tetovaciou ihlou nenechal pichnut ani raz.
Mám dva piercingy, v pupku a v jazyku,a tetovanie zvažujem,ale až keď budem mať na to vek ( okolo 20) a financie,a keď sa mi to eštevtedy bude páčiť.Konkrétne toto
Pred dvoma týždňami som ešte mala piercing v pravom obočí (priateľ mi ho vybral). Niekedy mi chýba, ale nevadí mi, že tam už nie je. Výhoda pri obliekaní... Nemusím dávať pozor :p Mala som ho už tri roky.
z 3 piercov mi ostal len jeden v jazyku a mam aj tetovanie. jedno cez cely lavy bok od pazuchy az po polku horneho stehna, jedno na chrbte a lopatke a jedno mensie na druhom boku. a tipujem, ze jedno dve pribudnu urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
neviem.
keď niečo také urobím bude to spontánne
Ale kerku by som mozno chcela, vytetovat noty refrenu jednej piesne okolo siji, ale za tu bolest mi to nestoji
a na partnerovi by sa mi to taktiež vôbec nepáčilo,
veď koža je sama o sebe tak nádherný prvok, keď sa pozriem na jej štruktúru a na jej chyby, ona je tak úžasná práve mi došli slová
na niektorých sa mi to páči, takže, ktovie
je to nevkusne
je to gycove
je to trapne
--------------
birdzu sa to lubi
A plánujem tetovania... zatiaľ 4
A možno ešte nejaké piercingy... Septum alebo do pery...
a možno bruško :p
ale tetovanie asi nie, aj keď to je pekné...
to by ma asi mama obesila a otec odstrelil
teda ak budú financie na to
aj tetovanie ( na bruško ) a pierc asi do jazyka