som alergická na peľ z tráv,topoľov a podobne,takže na jar umieram.už od malička chodím na rôzne injekcie počas zimy a na jar beriem tabletky a kvapky.je to strašná otrava a keď mi niekto závidel,že som na telesnej nemusela vonku cvičiť,hneď som ho poslala niekam nikdy napríklad nebudem môcť na jar ležať v tráve,ani chodiť behať,či sa bicyklovať.Musím počkať,kým všetko odkvitne
ale stále som na tom lepšie ako byť alergický na čokoládu,alebo pomaranče to by bola moja smrť
14 aj ja som alergicka okrem prachu na pele ...
burin ako napr. palina/az na 3-druhy/, pupava,dalej na hlupe pubertiacky....
kedysi som bola aj na par liekov...
a uz dlhsie som alergicka na chlad
ked som bol mladsi tak som chodil k alergologicke...mal milion sprejov,liekov...dvakrat som bol na lieceni...a potom som tam chodil cim dalej tym menej...az mi povedala: "pridte o dva mesiace". Neprisiel som...a uz som tam nebol dobrych 7 rokov a alergia aj zdravotne problemu su fuc ..to je liecba
ja mam alergiu na jedneho profaka..ae ciste bez srandy :kolkokrat pride do triedy suplovat furt aspon 3 dni po tom smrkam,kycham a mam plny nos,slzim atd ..a mam este aj dajaku alergiu co mi zistil alergolog ae nemam ani sanu na co ..
na polefky znacky vifon ale to som si len sama vydedukovala..ale ked vas stipne komar mate take napuchnute fliaciky na kozi, ved viete.. tak ked vzdy zjem tuto polievku tak sa mi vyhadzu po celom tele taketo fliaciky ale velke do sirky asi 4 cm a ovela viac napuchnute a cervene..mozno je to nejaka alergia na nadmerne mnozstvo
E--cok, ktorych vifonky maju asi dost aj ked nvm ci to existuje
mam alergiu na chlad. je to moja jedina alergia, odborne sa tomu povie nejak že žihľavka či čo...je to neprijemne, hlavne teraz v zime... ma to tu este niekto?
na peľ tráv. marec, menej apríl. ale neobmedzujem sa kvôli tomu. proste to ignorujem a normálne žijem. voľakedy som chodil aj na vakcíny, žral som tabletky, už to nerobím.
Som alergická ale nikto nevie na čo Niekoľko krát mi robili tie testy, kde mi nič nezistili, ale ekzém asi nevznikne len tak sám od seba...
Nakoniec alergologička skonštatovala že to bude čokoláda a orechy, niekedy na jeseň mi ich zakázala jesť a potom prišli vianoce a moja "diéta" skončila a už som sa k nej nevrátila... Doktorka mi našla vhodný krém a dodnes netuším (teda ani ona nie), na čo som to vlastne alergická
ja som na nieco alergicka, ale neviem naco..som sa v skole prirode kedysi total vyhadzala heh, ale asi som na citrony, lebo jak som mala tu stavu raz na rukach som total cervene ich potom mala a to svrbelo poradne
Ja som alergická na: perie,roztoče,púpavu,topol, na všetky stromy...breza najviac,pes (aj tak mám hafana Ivoryho ) potooom aj na palmu,na strašne vela vecí...ale astmu nemám
A neviem sa donútiť naučiť sa brať Aeirus stále naň zabúdam zabite mňa
no ja ako decko som mal alergiu na cokoladu....no nic horsie nemoze postihnut male decko ako alergia na cokoladu ....na stastie mi to preslo .....cilek mam alergiu uz len na segru
alergia na cokoladu neni to najhorsie, su isto aj horsie, da sa to vydrzat ja mam okrem tej, teda na vsetko kakao, orechy, med, maliny, avivaz a teraz uz ma nenapada co ale to by hadam stacilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
okrem toho mam taku čudnu alergiu na slnko
kvoli tým roztocem nemôžem jest ani rkevety a ine morske svinstvo ale vobecm ito nevadi
ale stále som na tom lepšie ako byť alergický na čokoládu,alebo pomaranče to by bola moja smrť
burin ako napr. palina/az na 3-druhy/, pupava,dalej na hlupe pubertiacky....
kedysi som bola aj na par liekov...
a uz dlhsie som alergicka na chlad
E--cok, ktorych vifonky maju asi dost aj ked nvm ci to existuje
hned by som si dal jednu keby doma daka bola...
hm malo moznosti si tam hodil/a
ale napriklad ked sa moc moc prezieram cokolady, tak sa mi vyhadze tvar..cize ak to prezeniem s kakaom, tak vtedy sa vyhadzem..inak pohodka
kvetiny trava...
chmel secko proste...
Nakoniec alergologička skonštatovala že to bude čokoláda a orechy, niekedy na jeseň mi ich zakázala jesť a potom prišli vianoce a moja "diéta" skončila a už som sa k nej nevrátila... Doktorka mi našla vhodný krém a dodnes netuším (teda ani ona nie), na čo som to vlastne alergická
@tiko to máš bezlepkovú diétu potom,nie???
mimochodom, každý je na niečo alergický...
A neviem sa donútiť naučiť sa brať Aeirus stále naň zabúdam zabite mňa