@sompovedal "len" bolia... Nedostatok maziva, rýchlo som vyrástol, chrupavky sa nevyvinuli... Ortopéd mi tlačil injekciou mazivo do kolena, bolelo to jak stádo svíň.
@sompovedal je to možné, s kamošom so sme jazdili, tak jemu tiež praskalo, ale iba v jednom, zo začiatku iba sem tam, po čase pri každom zohnutí a keď s tým zašiel za doktorom tak ten ho poslal na najskorší možný termín na operáciu, takže môže to byť
ja len ked idem na poštu alebo do obchodu raz za uhorský rok a potom cez leto k babke ak sa mi chce a ked sa mi nechce aj tak a potom vrázam do auut ok zlá príhoda
mám taký čo som dostala keď som mala 10 a obidve gumy sú prepichnuté a všetko skrivené prípadne povypadávané samozrejme nejazdím na nom...to by bolo samovražda ani brzdy nefungujú
mala som bicykel bez brzd, zazila som na nom dost brutalny uraz a potom mi sice konecne otec kupil bicykel s brzdami (az potom jak som sa prizabila O__________o ) ale nikdy som sa ho nedotkla
mám bycikel ktorý má stále sfúknuté kolesá a je mi už aj malý a zatial som nemala prilezitosť niekam aj ist na bycikli zatial mi nechyba ale možno keby som mala nejaky poriadny tak by som aj chodila.. teda keď bol ešte henten dorbý tak som chodila naňom
mam ale tak vyuzivam ho mozno par krat do roka , a je to uplny srot : brzdy nefunguju , prehaadzovaky nema , blatnyiky nema , tocia sa no nwm ako sa to spisovne povie riaditka alebo ako ? a aj sic teda sedadlo kolesa su nakrivo kazdu chvilu (tyzden) vyfucia no proste mozem ist s nim na Tour de France
ale tak nepredam ho ! (kto by ho aj kupoval par krat za rok sa na nom vydam trebars aj na 15 km cestu , no a to je jazda smrti vzdy !!! naposledy sa mi stalo ze zo susednej dediny som musel ist peso s fotbalu asi 8 km o cca 19:00 na konci leta a pri poliach a lesoch (cize milion komarov ma stipalo !!!) lebo sa mi bicykel uplne doj*al
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aj keď aj ja s tým budem musieť niečo spraviť, pomaly ma to bolí keď aj chodím.
to je meniskus?
mám modrú skladačku po babke, ani neni doma....a nejazdila som na nej min. 5 rokov