z brata mám cholerické záchvaty zúrivosti a vtedy som vrcholne agresívna a nebezpečná a ukričaná a chcem niečo rozbiť, najlepšie jemu hlavu inak som ok
celý svoj život som cholerická, ale v poslednom čase to je horšie .. hlavne v škole, keď nemám kľud, chcem sa učiť a ostatní to nerešpektujú a rozprávajú sa .. vtedy by som .. aj ich pekne upozorním a aj tak nezmenia správanie .. vtedy neviem či mám od nervov kričať alebo revať
áno....často mám chuť sa na všetkých rozhúkať, najmä tých čo ma neskutočne dokážu na*rať, či už ich otravnosťou, primitívizmom, nekonečnými poznámkami atp...ale zatiaľ sa stále ovládam a snažím sa byť mierna a nie moc vyskakovať ... ale čím ďalej tým mam podorzrenie, že to nevydržím a urobím zo seba totálneho debila..čo už hlavne, že sa vyrevem..
toto mi pripomenulo jednu peknú vetu čo mi napísal priateľ keď sme sa dávali dokopy "cítim sa s tebou fantasticky aj keď si despotický cholerik" ja vôbec netuším prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov