niekedy hej, ale potom si vlastne uvedomím že z môjho minulého konania vzíde niečo v podstate dobré, niečo čo formuje moju osobnosť a niečo čo môže za to aká som Takže radšej pozerám do budúcnosti a žijem prítomnosťou, nakoniec aj tak si k sebe všetko priťahuje človek sám
áno, hoci sa snažím na to všetko nemyslieť a žiť v prítomnosti, stále ľutujem veľa krokov čo som (ne)urobila a dosť často sa mi o tých krokoch čo som mohla urobiť alebo o tých nesprávnych aj sníva, takže hoci sa to snažím potlačiť a nemyslieť na to, v podvedomí to mám stále.
Keď uvážim, že by som si musela odžiť tých pár hodín, od udalosti, ktorú chcem zmeniť, až ,,doteraz"; že keby som si bola vedomá toho, že niečo prežívam druhý raz, nevydržala by som to; a keby som o tom nevedela, dojebala by som to znova...plus samozrejme časové paradoxy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
..kvak..
napr kvoli niečomu sa ti môže zmeniť cely život...napríklad smrť milovaného človeka...
Nie.