jasi myslim ze vskole s kazdym dobre vychadzam s niektorymi somsa este ani nerozpravala dako ze fest..ato som v 3 ročniku.. no ale niektorí su takí že ked nieco potrebuju tak su im dobri ludia aj stymi co sa nebavia nemusia a tak.ato sami nepaci..:/
@miaja veru suhlasim s tebou..kebyze nie moja skupinka tak vazne uvazujem ze prestupim...a to s tym ze sa do teba niekto stara to je na strednej bezne aspon v nasej triede..halvne tie ktore ta poriadne nepoznaju a chcu postvat polovicu triedy proti tebe lebo si im nesympaticka alebo si ich niecim odfajcila-moj pripad ale nastastie niesu vsetci taky
@miaja a si predstav 21-25 rocnych ludi, ze sa takto spravaju. intrigy, ohovaracky, naschvaly, nepozdravi sa ti to ani ked ides okolo, robi sa ze ta nikdy nevidel, zazera to jakeby si mala sopel na cele prilepeny, kuka na teba jak tela (a to som prave s tymito ludmi bola v prvaku dobra kamoska)...
no ja verim, ze takuto skusenost uz nikdy s nikym nebudem mat lebo to je kretenizmus najvyssieho stupna.
@ivana2012 no veď to. najmä tí čo ma ani nepoznajú a o mne hovoria že ja som k nim hnusná a pritom sa s nimi ani nebavím, iba oni majú v kuse blbé poznámky :/ ale už som si aj zvykla len niekedy to zle padne človeku
to vsak nie je preto, ze by som mala zle vztahy. len proste uz by to chcelo aj ludi s rovnakymi zaujmami. prezit to tam prezijem, pokecat pokecam. ale von chodit s nimi, ani keby mi platili! (no dobre, to mozno hej )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vsetci su mi ukradnuti len jeden clovek nie, ktoremu som zase ja ukradnuta..nadhera! :/
s väčšinou sa teda nebavím, mám svoju skupinku a ešte pár ľudí, ktorí stoja za to do ostatných sa nestaram, ale oni do mňa zato dosť :/
no ja verim, ze takuto skusenost uz nikdy s nikym nebudem mat lebo to je kretenizmus najvyssieho stupna.
Poooool je ta kravina na magnete napriklad (severny a juzny)
A pol je polovica, polka, 1/2, atd.
to vsak nie je preto, ze by som mala zle vztahy. len proste uz by to chcelo aj ludi s rovnakymi zaujmami. prezit to tam prezijem, pokecat pokecam. ale von chodit s nimi, ani keby mi platili! (no dobre, to mozno hej )