Chcem sa opýtať máte niekto doma bežecký pás ? Rozmýšľam že by som si ho kúpila. Bývam v byte. Ak máte tak aký model/značku ? Chcem bežecký pás s motorom.
tak ked do fitka ísť nemôžeš, behať von ísť nechceš, tak si kúp drahý pás, keď na to máš ale ako neviem čo chceš dosiahnuť? kondička sa dá nabrať aj inak.. cvičiť môžeš tiež doma a lacnejšie.. a pochybujem, že ťa to bude baviť stále len behať na tom páse každý deň viac ako pár týždňov..
@semhamforas zo začiatku chcem začať takou rýchlou chôdzou a neskôr behať. No pomôcť by mi mal na to že budem mať pohyb. Čo je to najdôležitejšie. Podľa doktorky. :/ povedala že bez nejakého pohybu to bude horšie :/
@ayame ved pohyb budes mat aj na stacionarnom bicykli. Takze tam nevidim rozdiel.
Naproti tomu ten bycikel ma tieto vyhody
Nezatazuje ti klby takze je pre teba zdravší
Je lacnejsi
Nebude tak hlucny pre tvojich susedov
@semhamforas pôvodne som rozmýšľala buď nad pásom alebo nad bicyklom ale keď som si prečítala o tom že tie pásy sú už odpruzene aby nezničili tak kĺby myslela som že by to bolo v pohode. :/ :/
máme ho v "letnej obývačke" , neviem presne aký model ale nie taký premakaný ako je v posilke nedá sa nastavovať incline... v lete a na jar ho moc nepoužívame, v zime dosť a to hlavne na HIIT alebo oco aby nevyšiel z cviku keďže vonku sa behať nedá podľa mňa fajn vec aj keď vonku je to omnoho lepšie
@zelinka nehovorím že nechodím von vôbec keď tak raz za čas niekam idem s kamarátmi keď sa po dlhom čase stretneme alebo k starkej cez pol dediny a to kým prídem k nej ledva dýcham tak nehovorím že chcem taký premakaný ako v posilke ale nejaký taký stred :/ a cez zimu keď som vonku a šmýka sa tak to je o zabitie aspoň u mňa
@staphylococcus umrieť nejdem a to prečo ledva dýcham je aj kvôli kondičke a aj za to že ledva stojím kvôli tomu kolenu. Jednoducho nie ani tak pre kondičku ako kvôli môjmu kolenu rozmýšľam nad tým pasom. Lebo keď dlhšie nikde nejdem alebo nemám ani trochu pohybu tak ma to koleno dosť bolí. A dosť ťažko sa mi chodí. Preto po chvíli začnem krívať a niekedy sa musím niekoho držať ak ide niekto so mnou ak nie je to horšie. Ale keď niekde chodím každý deň alebo takmer každý to koleno ma až tak nebolí. Preto ten pohyb...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Naproti tomu ten bycikel ma tieto vyhody
Nezatazuje ti klby takze je pre teba zdravší
Je lacnejsi
Nebude tak hlucny pre tvojich susedov