nie som s ňou sokojná,lebo žiadnu nemám..
ale keby som mala,som si istá že do týždňa by som s ňou urobila vśetky možné pokusy a potom by ma už nebavila
@12 alečo , nehovor , hmm niekde som videl že to bolo vyvynuté pre dospelých ako antistresová pomôcka, hm ale kde, aha už viem , NA ORIGINÁLNEJ STRÁNKE !
Kúpila som ju frajerovi na meniny...ten bol z toho šťastnýýý ale stále ju trhal a potom jej kúsočky boli po celej izbe a keď som si niekam sadla tak som mala celé gate od toho
Ja plastelínu doma mám akurát týždeň. Je super,je s ňou sranda. kúpil som ju cez net,ale poviem vám,za tých 12Eur(aj s poštovným) sa to až tak neoplatilo a inak keď sa vám nalepí na oblečenie,nedajbože sadačku,tak koniec Už len kúpiť jeden z tých prehnane drahých tepovacích prostriedkov a máte prácu na celý deň Mám to odskúšané
ja som sa s ňou kedysi dosť často bavkala a mám tú teplocitlivú modrú ale po čase už nemení tak pekne farbu ako kedysi ale i tak je s tým sranda, a najlepšie je robiť v nej bubliny a potom ich praskať
tato anketa je logicky nezmysel
neumoznuje totiz hlasovat za to, ze MAM doma inteligentnu plastelinu a NIE SOM s nou spokojny
a nemam doma inteligentnu plastelinu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale keby som mala,som si istá že do týždňa by som s ňou urobila vśetky možné pokusy a potom by ma už nebavila
staci?
no urcite, nie ze mam svojich 10 otlackov, ale ja si mam robit este dalsie? rovno nech ma chyti cele CSI
neumoznuje totiz hlasovat za to, ze MAM doma inteligentnu plastelinu a NIE SOM s nou spokojny
a nemam doma inteligentnu plastelinu