@ao ipad? a si s nim spokojna? som sa stym bavkal no a fakt je to zábavka no a take prezeranie na webe, v posteli by fakt mohlo byt slusné a nielen v posteli, samozrejme vsade mozne
btw s prenosom nieje problem? kedze je taky nadrozmerny?
@tomco721 este nedavno sme mali len 1 stolovy oco potom zisitl ze 99% hadok vnzika kvoli tomu pocitacu a kto na nom kedy bude. tak kazdemu kupil vlastny a uz je klud
jedna maličkosť - "STOLOVÝ POČÍTAČ"??? :o to je pc veľkosti stola, či? stolný...
Mať mám. Aj PC aj NB. Ale používať to už je niečo iné. Používal som stále iba normal pc, nedávno sa mi našťastie pokazila klávesnica a to všetko zamiešalo. Teraz mám takú silikónovú, to je obrovská výhoda lebo nemôžem s ňou hrať hry (doporučujem rodičom ktorí majú gemblujúce deti ale otrasne sa na nej píše Takže teraz začínam pomaly stále viac a viac používať NB, ale ten si pýta vyčistiť lebo sa prehrieva... Takže teraz väčšinou používam oboje zároveň - som na NB, mám k nemu zapojený veľký monitor a sieťovým káblom mám pripojené PC na render Zbytočne zložité, asi radšej prestanem používať oboje úplne a ostanem pri mojom milovanom fakeberry s wifi
najprv sme mali jeden stolny spolocny s bratom, potom sa vymenil za novsi spolocny, potom zase za novsi spolocny, potom som si odbrigadoval vlastny stolny, potom som si odbrigadoval na netbook, brat si tiez odbrigadoval svoj vlastny stolny, potom som predal netbook a kupil lepsi, potom som predal aj ten a teraz namiesto neho pouzivam smartfon htc takze mam svoj stolny hej a este do obyvacky sme kupili s bratom htpc ku telke
aj aj ale notebook nepouzivam moc a lutujem ze som ho vobec kupil , keby nekdo mate zaujem o kupu predam uplne novy compaq 320 gb 3g ram ... no ale inak ja som notas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
77 komentov
btw s prenosom nieje problem? kedze je taky nadrozmerny?
Prenos je v pohode... Rozhodne lepsie ako u notasu.
takze si snim spokojna hej?
@robo447 a to ťa baví ? to co s nimi ptm robis?
tak zíde sa taka sranda no vecer v posteli fasa sa filmy musia pozerat
ja našťastie taký problém nemám, sestra má 6, otec a mama na PC nechodia
Mať mám. Aj PC aj NB. Ale používať to už je niečo iné. Používal som stále iba normal pc, nedávno sa mi našťastie pokazila klávesnica a to všetko zamiešalo. Teraz mám takú silikónovú, to je obrovská výhoda lebo nemôžem s ňou hrať hry (doporučujem rodičom ktorí majú gemblujúce deti ale otrasne sa na nej píše Takže teraz začínam pomaly stále viac a viac používať NB, ale ten si pýta vyčistiť lebo sa prehrieva... Takže teraz väčšinou používam oboje zároveň - som na NB, mám k nemu zapojený veľký monitor a sieťovým káblom mám pripojené PC na render Zbytočne zložité, asi radšej prestanem používať oboje úplne a ostanem pri mojom milovanom fakeberry s wifi
@moonbeam ty si si toho odzil s tymi PC,NB