Nedávno som musela doma umývať riad, a jeden kamoš na mňa čumel, ako keby som vyšla zo stredoveku, lebo umývačku doma nemáme Ja osobne si myslím, že je to bežné, ale zaujímalo by ma, aký názor tu prevláda
keby nás bolo 10, zvážim takú možnosť, ale inak... na čo preboha kým sa naplní taká umývačka... ten špinavý riad tam čaká dni a noci na ďalší špinavý riad... množia sa baktérie... fuj, humáč
sme styria takze tu je riadu stale kopa plus este ked nejaka navsteva pride alebo co takze zisla by sa ale neviem ci to je vobec dobre a u nas by to islo kazdy den cize by bolo po roku po tom asi
@7 to nie je pravda. sme doma styria a umyvame aj dvakrat denne. to mame vacsiu kategoriu umyvacky. ked som doma sama (teraz dva tyzdne som bola), umyvala som min. raz za dva dni, co nie je nejake hrozne
My to budeme mať tento rok ale myslím si, že to je blbosť.. lebo zas nie sme domácnosť, kde žije 20 ľudí pokope.. ja neviem, ja by som sa bez toho zaobišla
máme, ale že by sa nejak často používala tak to nie, teraz v lete skoro vôbec, lebo keď tam ten riad postojí čo i len hodinu, tak to začne smrdieť, čiže treba mať veľkú kopu riadu.
Skôr ju využívame počas Vianoc, kedy sa nás doma zíde 10 a je veľa riadu, vtedy ide aj 2x denne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
keby bolo po mojom tak ani televízor doma nemáme!
a keby sme nemali, nevadilo by mi riad umývať (jar, veľa penyyyy ), ale utierať by ma to nebavilo
keby som to kvantum riadov čo spotrebuje tatko mala umývať ručne asi by mi zoschli ruky na kosť z toľkej chémie.
ja som doma rodinná umývačka, neviem, ako by som sa inak pričiňovala k úspešnému chodu domácnosti, keď k väčšine domácich prác nemám vzťah
umývanie sa ešte celkom dá
- Dobrý, máte umývačku riadu?
Muž: - Áno, mám.
- Toto sú nové tablety do umývačky, nechcete si kúpiť jedno balenie?
Muž na to: - Oľga, poď sem. Budeš to žrať?
Skôr ju využívame počas Vianoc, kedy sa nás doma zíde 10 a je veľa riadu, vtedy ide aj 2x denne