@goth111 ver ze aj ja bohuzial dvoch kocurov sme mali... mama dostala cistokrvneho bengalskeho este ako darcek lebo vzdy po takom tuzila... potom mame jedneho cistokrvneho dlhosrsteho taky maznak a este jeden co sa nahodou dostal sem
ale ked to zoberes tak to je skor tak ako keby sme mali 2psov a 2macky (jeden z kocurov ma 6.5kg (nie je tlsky ale je velky vyrovna sa velkosti jack rusela co mame )
uz len pes... predvcerom skapal posledny hlodavec - skrecok..konecne!!! .. boli inak aj pieskomily, potkany, mysi - to si samozrejme mladsia segra chovala, ja som to len zdialky pozorovala ako jedno po druhom umiera
@midnight ano chystam steniatka ale ak to bude s mojim psom tak pride o gule.. su ine rasy:p a ona je papierova a snazi sa udrzat chov a ma v zmluve ze krycieho psa musi schvalit chovatelka to by bol pruser jak svina
mala som psa. bol fajn, mala som ho velmi rada zomrel stahovali sme sa do bytovky potom..takze vlastne naco kupovat nieco ine, nechce sa mi o ziadne zviera starat xD
môj trhač ale mam este jedného ( aj toho vidieť na videu) a potom mam zajačikov, akvarko, akva-terarko s korytnačkou, mačku, papagaja aa už neviem si spomenuť
mam anduliaka, a psa ale je už stary tak na starobu mu kupim spoločnika... a neviem sa rozhodnut ci labardorskeho retrivera alebo zlateho retrivera....oba psy milujem asi kupim obidvoch ale potom budem byvat na ulici
@etelnair je to strasne zlate. az tak, ze na tej fotke to vyzera nerealne. pride mi take ako graficky upravene alebo ako z kreslenych rozpravok. ale velmi pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
193 komentov
macka = 5ks
potkan = 1ks
brat = 1ks
pavucikovia v rohoch = viac ks (rozne druhy )
ale ked to zoberes tak to je skor tak ako keby sme mali 2psov a 2macky (jeden z kocurov ma 6.5kg (nie je tlsky ale je velky vyrovna sa velkosti jack rusela co mame )
mačky- 4
a zajačicu ešte
nechyba mi to.
a aaj škrečka mááám ... Majky zlatýý je taky akrobaat
Mala som 8 škrečkov, jednu laboratórnu myš, jedno morča a ešte sa mi vidí, že som čosi mala, ale nie som si istá
psa
a tučného kocúra Garfielda
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
@Freedomko tú poslednú možnosť mám aj ja
@Diablo7 rozhodne cicušku
takyto malicky zomrel jeden
a dve fenky taketo
Škrečka Pištu, kocura Toma a pesíka Cezara...
newfoundlana, huskyho, 2 kráľovských pudlov a yorka
newfoundlanda, huskyho, 2 kráľovských pudlov a yorka
a keď si zoženiem privát, plánujem potkana a agamu
môj trhač ale mam este jedného ( aj toho vidieť na videu) a potom mam zajačikov, akvarko, akva-terarko s korytnačkou, mačku, papagaja aa už neviem si spomenuť
pes = 3 ks - dve sucky beagla krizene s kokrspanielom a jeden pes cistokrvny poulicny...
osman degu = 7 ks - za par tyzdnov pribudnu dalsie, Sara je uz pekne velka
pieskomil = 12 ks - este prednedavnom ich bolo 28
syrsky skrecok = 6 ks - traja samci a tri samicky, dlhosrsty aj kratkosrsty
ryby jazerne = viac kusov
sliepky = viac kusov
kohut = 1 ks, strasne neprijemny a velmi agresivny