najhorsi su ludia, ktori si zrusia facebook a potom vam z profilu ich rodicov posielaju spravy tykajuce sa skoly apod. :/ facebook nie je take zlo, ked ho clovek normalne vyuziva
nie som na ňom závislá, viem si predstaviť sa tam aj mesiac neprihlásiť (budúce leto bude toho príkladom
ale!!
skupiny sú jeho najlepšia časť dohadovanie, stretká, čo, kedy, kde, prečo, ako, načo ... občas celé zadania písomiek, úloh... alebo sa dohadujeme, ako sa na to vykašľať
a je to v podstate môj jediný spôsob, ako udržiavať priateĺstvá s ľuďmi, ktorí sú práve v iných mestách/krajinách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
To znamená že som nesmierne inteligentní a všetci čo ho majú sú idijoti bez života.
a nechodím tam, iba cez skúškové alebo tak. Keď potrebujem lobotómiu či jednoduchú debatu. Či keď som veľmi osamelá a omegle, či birdz nezaberá.
ale!!
skupiny sú jeho najlepšia časť dohadovanie, stretká, čo, kedy, kde, prečo, ako, načo ... občas celé zadania písomiek, úloh... alebo sa dohadujeme, ako sa na to vykašľať
a je to v podstate môj jediný spôsob, ako udržiavať priateĺstvá s ľuďmi, ktorí sú práve v iných mestách/krajinách...