Vždy mám prvý google, potom fb, potom birdz a gmail. A potom je mi to už jedno, ale vždy keď sa pripájam tak si tam pootváram sme, pravdu, medialne, dsl, youtube a mnoho ďalších. Ale google, fb, birdz musia byť prvé tri.
to podla období... teraz tam mam dlho expat shield bo sa neviem dokoúpať ho inštalovať...tak nech nezabudnem, prekladač, obrázok ktorý kreslým, lastko, birdz a downloady...
Gmail nemam nikdy, kedze maily pisem/dostavam cez nativnu mail.app a zvysok kariet su fora na birdzi, kedze @tomas , hoci mi uz asi 3x vravel, ze to opat da do prevadzky, este stale neobnovil funkciu zaznamu ankiet/for, do ktorych clovek prispieval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Najprv FB, potom birdz, gmail, twitter a až potom zbytok.. Tieto štyri mám stále otvorené
Teda, nemusím to tak mať, ale inak sa cítim divno a neviem si na to zvyknúť
(A poradie gúgl ríder, BZ, FB, štvrté je väčšinou gmail, is a podobne
Vždy mám prvý google, potom fb, potom birdz a gmail. A potom je mi to už jedno, ale vždy keď sa pripájam tak si tam pootváram sme, pravdu, medialne, dsl, youtube a mnoho ďalších. Ale google, fb, birdz musia byť prvé tri.
Gmail nemam nikdy, kedze maily pisem/dostavam cez nativnu mail.app a zvysok kariet su fora na birdzi, kedze @tomas , hoci mi uz asi 3x vravel, ze to opat da do prevadzky, este stale neobnovil funkciu zaznamu ankiet/for, do ktorych clovek prispieval
fb, birdz a potom asi milión linkov birdzu ktoré si po čase čítam a vypínam, potom ostatné stránky