Otazka pre zeny a muzov. Mate lepsie kamaratsva s opacnymi pohlavim, ktore je krajsie alebo je to uplne jedno? Proste chlapi, boli by ste lepsi kamosi so zenou, ktora je pekna, ci nie? A dievcence, mate hlbsie a lepsie kamarastva s tymi krajsimi chlapmi,
Ak su to krajsi chlapi tak nezostanu len kamarati ale nie... tato otazka by bola viac na mieste keby si sa pytal ci mam s krajsimi kamaratkami lepsi vztah
tie hlbsie kamaratstva nemaju s tymto ziadny suvis, ale musim priznat ze ovela lepsie sa mi nadvazuju kamaratstva atd s ludmi ktori su skaredsi.. nemozem za to ale pri peknych ludoch som ovela menej suverenna a sebavedoma
@pijemzelenycaj ok, ale nevsimas si, napr. ze s krajsimi muzskymi kamaratami mas viac "fyzickej interakcie", napr., ze im viac dovolis ta obimat, drzat za rameno, proste blbnut, kym tym povedzme skaredsim, ledva dovolis sa ta dotknut...ale pritom nechces mat s nimi vztah apod.
@lenkaska1 hm, tebe staci tak malo to by si skusala uz skoro kazdeho pekneho, ci? ale nie, nie je to tak, ze tym krajsim "dovolis toho viac" ako skaredsim?
@h8u bud preto, ze ty sa nepovazujes za velmi peknu alebo sa bojis, ze krasneho chlapa nezbalis, prip. oboje...hmm, aspon vidno, ze laska nie je take hyper-super kamaratsvo, ale nieco uplne ine
@echoechoecho ehm, nie, som zadaná, takže je pravda že s mojimi mužskými kamošmi vztah mať nechcem a vážne nedochádza k nijakým bližším kontaktom. ani sa s nimi neobjimam. len vynimocne, mozno ked maju narodky a gratulujem.
takze odpoved na tvoju otazku: ee, nevsimam.
@echoechoecho fuha, to si už vážne napmätám
som zadana cez štyri roky a my sme sa dali dokopy, ked som mala 16,takže nejak neviem už,ako som to brala..vazne.
myslim si, ze niektori ludia nadvazuju kamaratstva s nie moc peknymi, aby sa nahodou do nich nezamilovali, ale to podla mna neplati pre muzov a vela chlapov vravelo, ze zeny si kamratov medzi muzmi nevyberaju na zaklade vyzoru, zato chlapi aj trochu hej a ja mam kamratov aj peknych aj nie moc peknych a je mi to jedno, hlavne, ze si rozumieme a tiez sa radsje kamaratim s muzmi nez so zenami
Nemyslim si, ze vyslovene skaredych...neviem, na kazdom je nieco pekne a aj skarede..ale je pravda, ze niektori su mi menej sympaticki nez ini..kazdopadne je to jedno, lebo ani s jednym z nich by som nikdy nic viac ako kamaratstvo nemala, takze sa nepotrebujem zaoberat ich vzhladom..
moc to neriesim, ale priznam sa, ze viac si rozumiem s ludmi co napriklad maju zalubu v mode alebo beauty veciach, zrejme by som moc nepokecala s nejakou hipisackou.
Mám aj také kamošky ,ktoré ma fyzicky nepritahujú aj také ,ktoré áno. Ak by som to však mal nejak povrchne ohodnotit (podla mojich názorov na krásu,je to subjektívne) tak prevažujú v mojej blízkosti 90%-10% tie krajšie. Inak haluz lebo nikdy som sa nad tým nezamýšlal. Ale ono človek ludí ktorých dlho pozná podla mna uplne inak vidi. Keby mi týchto istých ludi ukázali tak,že by som ich nepoznal asi by som mal iné názory.
Určite nie.Alebo aspoň nevyhľadávam účelovo nejakých pre mňa pekných ľudí,aby som s nimi bola BFF
A neviem..,keď sa nad tým tak zamyslím,tak mi príde dosť divné.že by toto niekto robil,ale poznám aj takého jedinca,minimálne tu na Birdzi. :-S
Aj tak sa mi niekedy zdá,že najlepší kamarát pre mňa,som ja sama.
jaj aha tam nebolo udané,že len opačné pohlavie....tak kamarátov nemám žiadnych vyslovene sexsymbolov ani špatných ...tam fakt čistý priemer,ale tak na mužov kamošov som sa nikdy nekukal tak,že "tento je špatny,tnto pekny" ....to viem ohodnotit max nejakého cudzieho,že či podla mna vyzerá dobre abo ne
@echoechoecho
veľmi primitívna téma. odkedy záleží pri kamarátoch na výzore. Kamarát/kamarátka sa vyberá predsa podľa toho, či si rozumiete a nie na základe toho, že dotyčná osoba dobre vyzerá! wtf?
ja mam najlepsie kamaratstva s ludmi, s ktorymi sa poznam dlhodlho, a nieco uz mame "odskakane", a toto vobec nerisim ci je niekto "pekny", ani neviem co to vlastne znamena
janka dakujem ti za to ze si stala vzdy primne pomahla v dobrom aj v zlom ale nova doba a ja som zistil na internete ze je uz dolezity v kamaratstve aj vyzor je mi to luto ale nenavidim ta si uplna pica nechcem byt stebou kamarat
to či si s niekým dobre rozumiem alebo nie (čo je dôležitá súčasť kamarátstva) nezávisí na tom ako vyzerá... ale tak kamarátov mám sympatických, ale ja vlastne som asi ani nikdy nestretla vyslovene tak škaredého človeka, že by som povedala že je ozaj škaredý pre mňa je proste každý istým spôsobom sympatický alebo sa proste až tak na vzhlad nesústredím ja neviem....
skor sympatickych, a ti su zvacsa nie ti typicki fesaci.. takych ja nemusim ciže vo vseobecnosti su to ti menej pohladni ktori su často krat ovela ovela zaujimavejsi..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a nemam az tak vela muzskych kamosov,ale vsetci su pekni sovjim spôsobom. aspon teda, podla mna.
@lenkaska1 hm, tebe staci tak malo to by si skusala uz skoro kazdeho pekneho, ci? ale nie, nie je to tak, ze tym krajsim "dovolis toho viac" ako skaredsim?
takze odpoved na tvoju otazku: ee, nevsimam.
som zadana cez štyri roky a my sme sa dali dokopy, ked som mala 16,takže nejak neviem už,ako som to brala..vazne.
Mal by si zacat riesit svoje komplexy.
@pijemzelenycaj tvoju stratu pamati beriem ako vyhovorku
@momoglamorous az tak by som to nezovseobecnoval...ono ti chlapi, ktori si vyberaju kamaratky podla vyzoru, tak nechcu len nevinne kamaratsva
@flux ty si najprv vyries tie svoje komplexy a potom sa obuvaj do druhych....primitiv
@kittyboo a akych muzskych kamaratov mas?
Možno len štastie a možno ako sa vraví, vrana k vrane sadá.
je mi to uplne jedno... ved v konecnom dosledku tiez nie som zrovna krasavica
A neviem..,keď sa nad tým tak zamyslím,tak mi príde dosť divné.že by toto niekto robil,ale poznám aj takého jedinca,minimálne tu na Birdzi. :-S
Aj tak sa mi niekedy zdá,že najlepší kamarát pre mňa,som ja sama.
veľmi primitívna téma. odkedy záleží pri kamarátoch na výzore. Kamarát/kamarátka sa vyberá predsa podľa toho, či si rozumiete a nie na základe toho, že dotyčná osoba dobre vyzerá! wtf?
@soltino velmi primitivna odpoved...ved nemozes takto zovseobecnovat, ale musis napisat ako to mas ty konkretne
@lawey nahoda?
@tangerina hahahaha...skoro som ti na toto skocil ci si slepa? alebo nemas esteticke citenie?
ale ludia, s ktorými sa bavím, sú krajší jak ja