ja si myslim, ze to je jediny predmet, ktory cloveku neda absolutne nic .. ako konicek to je fajn, ked to niekoho zaujima, ale co sa tyka studia, tak je to zbytocnost ...
celkovo nie, ale boli témy, ktoré keď ich učiteľka fajn podala tak ma bavili ale väčšina bola takých čo ma žiaľ nenadchla a tak som sa dejepis učil len tak nútene
@magick55 je ho nenávidím!!!! Na každú písomku máme vedieť to čo ona na 10tich hodinach 45 minút hovorí, máš to vedieť všetko, úplne nabiflený jak kokot do úplných podrobností, 12 hodin som sa učila na test a potom nam jebla taký zákerný test, čo vobec ani nebolo o nasich vedomostiach! boli 4moznosti a že buď žiadna správna, jedna, dve, tri, alebo všetky.. totálne zákerné, až mi vyhrkli slzy, lebo uplne som sa na to drilovala a ked som zbadala ten skurveny test tak som myslela že sa asi rozplacem.. ešte niečo som sa pytala že či sme to mali a ona že "skuste si spomenuť či som to hovorila" a to akože si mam pamätať všetko z jej 8hodinovej prednašky? keď ani nestiham si poriadne zapisovať, až mám kŕč v ruke?? no som plakala koli tomu, lebo 60% mojho učenia bol dejepis a zvyšnych 40% boli všetky ostatne predmety dokopy! ale po tejto skusenosti na dejepis zvysoka jebem! kebyže mame normalnu ucitelku tak by ma aj bavil!
@magick55 ale myslím si, že aj keby sme mali inu ucku tak by sme brali tak vela.. ani na zakladke som nemala rada dejak.. jedine druha svetova ma bavila.. ale ta ma urcite nebude bavit trz na gymply lebo to budeme brať na nwm kolkych hodinach a budeme musiet vediet 5247546351 mien a 45343 rokov chapes vsak mne sa vsetko pletie
hej tak to mas stastie ze si mal dobru ucitelku, naozaj zalezi od ucitela! my mame super ucitela na biologiu - jediny dobry ucitel na skole
@lenkaska1 Toto naserie a ten, kto sa do toho nepozrel a celé to natipoval, má jednotku .. To je proste tak. Ja mám dokonca dejepis od budúceho roka v angličtine
Ale k téme :
Tento rok dejepis nemám, ale od budúceho roka ho mať budem a teším sa, dejepis som milovala, len v angličtine to už bude o inom
No keď je to na silu, holé fakty, milión mien a dátumov tak to nezaujíma skoro nikoho. A nejaké témy by sa tiež dali odtiaľ vyhodiť. Ale určite by tam mala zostať téma druhej svetovej. Už som veľa krát počul od kamošov, aby bola tretia svetová, že nech je sranda. Skutočná vojna ale sranda nie je. Nie len samotné boje ale celé to okolo. Celé dediny a mestá vypálené a zničené, masové vraždy, znásilňovanie. Žiaľ, i keď sa stále pripomína, aby sa to znova neudialo, aj tak sa to od skončenia 2SV dialo mnoho krát, napr. vojna v bývalej Juhoslávií, masaker v Srebrenici a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
som našepkávať vždy musel domu dilimu čo sedel vedla mňa.
a som mu raz povedal že parný stroj, a on kokot do písomky napísal že tranzistor.
a potom pičoval do mňa celú prestávku že zle so mu poradil.
tak odvtedy nemám rád dejepis.
inak dejepis je jeden z mojich naj predmetov
vyletela som z neho teraz
Baví ma jedine téma pravek.
A ešte ma dejepis baví v takom zmysle keď čítam napr. Anjeli a démoni od Dana Browna a dozvedám sa tam nejaké veci
hej tak to mas stastie ze si mal dobru ucitelku, naozaj zalezi od ucitela! my mame super ucitela na biologiu - jediny dobry ucitel na skole
@lenkaska1 Toto naserie a ten, kto sa do toho nepozrel a celé to natipoval, má jednotku .. To je proste tak. Ja mám dokonca dejepis od budúceho roka v angličtine
Ale k téme :
Tento rok dejepis nemám, ale od budúceho roka ho mať budem a teším sa, dejepis som milovala, len v angličtine to už bude o inom