Ano mala som ju rada. A kedysi sme hravali vybijanu a volejbal a futbal a florbal a behavali sme a robili sme aj take gymnasticke zostavy, ale potom rok čo rok to šlo dole voodou. Raz sme ale tancovali aj zumbu
Ale tento posledny rok sme toho vela nenacvičili..skor sme sa učili v triede alebo sme šli domov
Zbožňujem ...vkuse naplno idem ...niekedy ked máme voľnejšiu, rozložíme si hrázdu a cvičíme (to je moje najobľúbenejšie zabíjanie hodín ) ...a vidieť dnes tie zdegenerované spolužiačky, čo len sedia iPhoniky v rukách a sú na nete...úbor nenosia, cvičiť necvičia a potom len zdieľajú nejaké super dievčatá v plavkách cez TSV na FB ...priklepaná generácia
ináč ja som mala rada telesnú,teda až na atletiku ale nemala som rada to prezliekanie...proste ráno sa človek obliekol došiel do školy a hneď sa zase prezlielkal -.-
fúúúú tak to ptm niesom jediná lebo moje spolužiačky ma nenáviadia lebo kvôli mne jednej mojej spolužiačke musia všetkých 10 cvičiť, podotýkam AŽ raz do mesiaca Ostatné hodiny už presviedčajú telocvikárku nech sa ideme dívať na chalanov
Nie, nemal som ju rád. Na telesnej sme behávali, nešlo mi to, učitelia ma stále behať nútili a beh som nenávidel. Teraz behám rád.
Vlastne celkovo nemám rád veci, ktoré sú povinné.
Napríklad povinné semináre v škole, chodím tam len z donútenia a občas nejaký vynechám. No na druhej strane, na niektoré nepovinné prednášky, workshopy som schopný rád ísť aj napr. v sobotu
@hotaru nééé na tento účel som ja využívala dojebanú chrbticu teda, chodila som aj na postihnutú telesnú rok alebo tak, ale bolo to poobede, tak sme si dali dohodu s telocvikárom že nebudeme nosiť oficiálne oslobodenia od doktorky ale on nám dá na telesnej robiť dačo čo môžeme, ale nechcel uznať že kolečko okolo ihriska na rozcvičenie alebo ten taký beh čo sa na striedačku behá a chodí spadajú do kategórie "dlhé behy" a bola som nútená to behať, strašné dačo
nakoľko som po baletnej škole nebežala ale cupkala a medicimbal som ani neudvihla, nieto odhodila, nikto ma do týmu nechcel, lebo som bola s loptou drevená a jediné čo mi išlo bola gymnastika na kladine, po pár bolestivých zlomeninách (poväčšine spôsobených zošuchnutím sa na zem) sa moji rodičia rozhodli nechať ma od telesnej oslobodiť a chodila som ďalej na svoje baletné hodiny. niekedy neskôr, asi v 16-17 keď som už nebola také tintítko som si na to trúfla, celkom som sa vyšvihla v tých loptových hrách a cvičila som normálne. čo sa krámov týka, na konzerve a pri tancovaní bez výnimky, na telesnej si pamätám, že baby využívali každú príležitosť a červená bola najobľúbenejšia.
milujem šport, aj to keď som unavený jak kôň - ale z duše nenávidím všetky spoločenské hry , športy, aktivity
čo stále robíme, ale nenávidím ak ma do toho niekto vnucuje ako keby to bolo zákonite dané, že každý si rád pinká loptičkami a ked nie, je automaticky škatuľkovaný za retarda
@25 a najlepšie na tom je, že keď už predsa hrajem a som krivý, tak to sa zrúti celý svet - ale keď niekto nevie zabehať 500 metrov, tak to je v pohodee
a to isté aj na matematike, proste je zákon mať logické myslenie
ale cvičím vždy je jedno či mám krámy alebo nie, som proste taká poctivá až mi je zo seba zle
aj keď s mojou šikovnosťou by boli asi všetci radi keby nie
beh, skoky, gymnastika, atletika... všetko mimo mňa poriadne nedokážem nič z toho loptové hry mi občas idú, ale to len vtedy, ak mám náladu za nimi behať a robiť zo seba debila
a čo sa týka ostatných, cítim sa ako čierna ovca (ach) všetci v mojej škola telesnú milujú, sú v nej dobrí a málokto necvičí
Prvé dva roky sme mali učiteľa, ktorý si na všetkom hrozne zakladal, a bolo to utrpenie. Chalani stále niečo hrali, volejbal, futbal, basketbal, tenis, bedminton, frisbee si hádzali, ale my sme stále dookola robili tie isté testy a furt a furt a furt (ach) Všetky dievčatá sme si pravidelne zabúdali úbory a mali krámy...
Ale od tretiaku nás mala naša triedna a boli to úplne najlepšie hodiny, mohli sme si vybrať kam sme chodili (či von, do posilky, do veľkej/malej telocvične), pokiaľ sme sa hýbali, tak sme mohli robiť absolútne čokoľvek. Vo štvrtáku sme síce do novembra dookola len nacvičovali program na stužkovú, ale potom to bolo úplne naj, pretože sme pre zmenu stále dookola hrali volejbal s chalanmi, ktorí mali nejaké zapálenie pre hru a nestáli ako koly v plote.
na zakladnej som bola jak drevo, jedine co som mala rada bol basketbal a na strednej sa vsetky pice, pardon, spoluziacky a ostatne pice, pardon holky z inych tried vyhovorili na kramy alebo mali ospravedlenie, cize bud sme, kto vobec prisiel, kurili na dvore alebo si kopali loptu
mala som rada basketba la volejbal,z gymnastiky len veci na formovanie postavy...vyhýbala som sa atletike - vždy som si našla nejakú výhovorku a ešte som neznášala na gymnastike cvičenia, kde som musela byť dole hlavou - stojky,hrazda a pod. lebo ma bolel krk a hlava, krámy ako výhovorka neprešli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale tento posledny rok sme toho vela nenacvičili..skor sme sa učili v triede alebo sme šli domov
a to prezliekanie -.-
jediné čo rada robím je asi skákanie do dialky a cez kozu.
a najviac ľúbim basketbal a gymnastiku
a áno, cvičím aj cez krámy
ináč ja som mala rada telesnú,teda až na atletiku ale nemala som rada to prezliekanie...proste ráno sa človek obliekol došiel do školy a hneď sa zase prezlielkal -.-
ale ešte vytknuté členky som mávala vždy aspoň dva-tri týždne
a najlepšie čo som kedy od telocvikára počula: "prečo nebežíš?" "bolí ma noha" "to z toho že nebežíš. bež!"
Vlastne celkovo nemám rád veci, ktoré sú povinné.
Napríklad povinné semináre v škole, chodím tam len z donútenia a občas nejaký vynechám. No na druhej strane, na niektoré nepovinné prednášky, workshopy som schopný rád ísť aj napr. v sobotu
najradšej mám, keď nám odpadne
hlavne keď sa behalo alebo hral volejbal.
a cvičila som aj cez krámy.
čo stále robíme, ale nenávidím ak ma do toho niekto vnucuje ako keby to bolo zákonite dané, že každý si rád pinká loptičkami a ked nie, je automaticky škatuľkovaný za retarda
Jediné čo mi vadí je, že ma na telesnej počas futbalu volajú Rambo.
a to isté aj na matematike, proste je zákon mať logické myslenie
ale cvičím vždy je jedno či mám krámy alebo nie, som proste taká poctivá až mi je zo seba zle
aj keď s mojou šikovnosťou by boli asi všetci radi keby nie
beh, skoky, gymnastika, atletika... všetko mimo mňa poriadne nedokážem nič z toho loptové hry mi občas idú, ale to len vtedy, ak mám náladu za nimi behať a robiť zo seba debila
a čo sa týka ostatných, cítim sa ako čierna ovca (ach) všetci v mojej škola telesnú milujú, sú v nej dobrí a málokto necvičí
Ale od tretiaku nás mala naša triedna a boli to úplne najlepšie hodiny, mohli sme si vybrať kam sme chodili (či von, do posilky, do veľkej/malej telocvične), pokiaľ sme sa hýbali, tak sme mohli robiť absolútne čokoľvek. Vo štvrtáku sme síce do novembra dookola len nacvičovali program na stužkovú, ale potom to bolo úplne naj, pretože sme pre zmenu stále dookola hrali volejbal s chalanmi, ktorí mali nejaké zapálenie pre hru a nestáli ako koly v plote.
ale mať trikrát týždenne telesnú ako nultú hodinu ... to už nebolo bohviečo
ale práve mi uzavrel 1