mam mladsiu sestru a ide mi na narvy. Stale na mna chodi zalovat ked jej poviem aby odisla z izby povie mamine a potom si to odskacem ja a ona je cela stastna.Aj u vas to tak chodii ??
nie my sme si vzdy rozumeli keby sa jej venujes tak by ta vzdy posluchla...nevenujes sa jej odstrkujes ju tak ti robi na prieky sa necuduj....ona chce len sestru nie pubertiacku naladovu
ano mam a prave mi dojebala notebook.... je už dosť vysoká na to aby dočiahla na stôl..... a čoho som sa dočkala? že henta začala po mne ziapať že je to maj tak moje vina, že si mam davat veci tam kde nedočiahne (tak mam byt asi na streche stym notebookom) a že je to dokaz že som nezodpovednáí a seriem na všetko....
môj, notebook za moje peniaze...a ešte stále má moju platobnú kartu ktorú som jej dala nech môže nakúpiť jedlo....
chvalabohu že pomohlo vytiahnuť baterku.... aj to mi chvíuu trhvalo keďže sestra odtial urvala kedysi jeden odopínač... a ešte ktomu mama po mne hystericky ziapala...
a skoro som zinfarktovala... lebo mam tam tri časti maturitnej práce s ktorými som sa ale strašne dlho piplala
moja sestra má 2 roky, takže takýto problém našťastie nemám aj keď je pravda, že ma vkuse otravuje a tiež na mňa žaluje mame, ale nie je to také strašné ako keby bola staršia
V detstve som mal tiež takú sestru, že furt na mňa žalovala, ale postupne som si na to zvykol. Ak máte psa, tak ju volaj nech ide s tebou ho vyvenčiť... Proste sa jej snažiť robiť dobre, a po nejakom mesiaci, uvidíš ani tebe ani jej nič vadiť nebude.. Alebo jej kúp nejakú hovadinu ( nejaký plagát )
mam, jedna ma o dva roky menej a druha o osem.. s obidvoma si rozumiem, s tou 12ročnou mam dokonca izbu a nejake važne spory sme medzi sebou nikdy nemali, jedine tak nejake dnove nezhody
bud rada že máš sestru ...mozno ti teraz ide ne nervy ale ked vyrastie mozno sa z vas stanu najlepšie kamaratky ja mam dvoch mladsich bratov a ver mi toto by si nechcela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
môj, notebook za moje peniaze...a ešte stále má moju platobnú kartu ktorú som jej dala nech môže nakúpiť jedlo....
chvalabohu že pomohlo vytiahnuť baterku.... aj to mi chvíuu trhvalo keďže sestra odtial urvala kedysi jeden odopínač... a ešte ktomu mama po mne hystericky ziapala...
a skoro som zinfarktovala... lebo mam tam tri časti maturitnej práce s ktorými som sa ale strašne dlho piplala
aspoň si ich zálohujem
Ja som to skúšal, a pomohlo
každopádne som rada, že nie som jedináčik
Vychádzame väčšinou dobre až veľmi dobre.