no, v mojom okolí i trošku ďalej odo mňa mám pár super ľudí, tedda všetkých pri sebe, len jedného koho by som chcela najviac pri sebe nemám pri sebe, zákon schválnosti, čo už... no proste, je ich viac... dokopy 6. 3 chalani, 3 baby lubim
taak mam viac takych ale len 1 uplne ze najlepsiu a tu poznam 7 rokov..my uz pomaly komunikujeme cez myslienky ale nie no proste mame rovnake zmyslanie a pozna ma najlepsie zo setkych kebyze nemam ju tak nwm komu by som setko rozpravala lebo nepovem len tak hocikomu daco a v sebe to drzat nemozem taze za to jej vdaciim
ja mám najlepšiu kamošku @peppe aaa tiahneme to 8 rok a s toho sme asi tak raz pohadali tak, že sme sa nebavili asi tak mesiac a pol...a to fakt ľutujem lebo pepe je tá najlepšia osobka na celom svete keby neni jej ja ani nežijem
najlepsich kamaratov mam 3.. su to ludia, ktorym bezvyhradne doverujem a nikomu inemu nehovorim to, co im ... su to 2 kamaratky a nejuzasnejsi chalan pod slnkom akych poznam..na najlepsich kamaratoch je super to,ze pred nimi mozte zahlasit vetko na svete a tak isto oni pred vami a nepripadate si divne.. dlho som to nerobila a nikomu sm nic nehovorila, ale od kedy to robime a rozoberame vsetko (depky,vztahy,rodinu,sex) je nam vsetkym lepsie.. a hlavne mam na tom vsetkom najradsej tu uprimnost .. pred nimi sa ozaj na nic nehrate a len oni vedia kto naozaj ste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a mám aj najlepšieho priateľa v mojom frajerovi
a taky vyborny vztah ako teraz mame asi pol roka...ale pozname sa tak 3 roky
to čo je toto?
ako dlho? niečo vyše 5 rokov