ja mam psa... vola sa sorby.. a este vo firme mame psa a ten je cyro... a volakedy som mala korytnacku a volala sa katka.. ake originalne.. :d ale mala som 3 roky takze..
Nemožem hlasovat lebo ich mám dosť a bolo by to voči nim nepravodlive teda aspoň mená sem dám:
škrečok-Alex
jeden pes-Jolík
druhý pes-Axel
Jeden kocúr-Dailík
Druhý kocúr-Murčo
+Sliepkam som mená nedávala..xD ale súú to moje kráásavice domááce..xD moje domáce zvieratká.. sliepočkýý a no kohúútik..xD aby sas nepovedalo
mojeee hafanky dve sa volaju Nera a Dina...a ete som mala skrecka Cedrika ale chudak to vzdal po skoro roku ...a aj macky nejake boli ale su nezvestne.. ...psiiky to istia
mno mám hava...sa volá že Beny...celým menom Benjamin Charles Robert Bennasi Simpson =D a inak som mala aj pavuka ale mi ho vcera zabila spolubyvajuca R.I.P.
mam vtacika, mlady zako Kiko. mam dve rady - 1. NIKDY NENADAVAJTE V PRITOMNOSTI PAPAGAJA (ak nadavate, potom sa necudujte, ze vyhukuje z klietky pokazde, ako je v byte ticho: "Ku_va, som orol!!!"
2. Ak ho nechate pusteneho 5 minut bez dozoru v obyvacke, tak sa nedivte, ze mate obzraty roh na kozenej sedacke...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ja mam mopsa Arturka
škrečok-Alex
jeden pes-Jolík
druhý pes-Axel
Jeden kocúr-Dailík
Druhý kocúr-Murčo
+Sliepkam som mená nedávala..xD ale súú to moje kráásavice domááce..xD moje domáce zvieratká.. sliepočkýý a no kohúútik..xD aby sas nepovedalo
Mačka Sára
Potkany: Monty, Alex, Nemo, Snoopy, Jackie
Fretky: Biba, Aisha, Lara, Tom
Koník Moony
Škorpión nemá meno, má iba prezývky
2. Ak ho nechate pusteneho 5 minut bez dozoru v obyvacke, tak sa nedivte, ze mate obzraty roh na kozenej sedacke...
a k teme: mam morča a mala som rybičky ale prisavka ich zjedla