máte aj vy nejaké nezmyselné obavy fobie s ktorými sa stretávate každý deň .....napríklad ked idem na autobus a mám kartičku vždy uvažujem čo budem robiť ak tam nič nemudem mať žiadny kredit aj ked som si na 100% istá že tam mám dosť kreditu ....alebo ke
@flegma1triedy no vravím nezmyselné obavy pretože idem vždy všade prvá a mám vždy na karte peniaze a vždy mám aj tak v hlave také tie hlasy a už si predstavujem čo budem robiť
nie som proste taký flegmatik tak ti to závidím že vieš len tak pokrčiť plecom
alebo ked idem vo vlaku tak sa bojím že neotvorím tie dvere .......alebo že mi šofer autobusu neotvorí dvere lebo mne sa to už raz stalo a ja som bola ticho ja som nekričala aby ich otvoril ani neviem prečo ale tak potom som vystúpila na dalšej zástavke a nadávala si aká som hlúpa
asi pred rokom som mala celý rok strach že sa nám cez potrubie dostane do kúpelky potkan .....a to som celý rok z toho mala obavy a bolo to strašne nepríjemne a ani neviem ako a prešlo to
alebo vždy ked dávam niečo do zástrčky vždy si poviem tak teraz ma už určite skope
Ja mám vždy stres z toho, že niekde budem meškať a tak často chodím aspoň o pol hodinu skôr hlavne sa bojím že zmeškám vlak (tiež kvôli častým snom, že ho zmeškám alebo nestihnem vystúpiť tam, kde mám) a pod. A v MHD sa bojím, že sa mi niekde stratí ISIC/lístok, hoci viem, kde presne ho mám. Vlastne dosť často sa bojím, že mi niečo zmizne či napísaná bakalárka (môže mi zblbnúť pc), alebo niečo dôležité stratím, hoci na to dávam pozor a každých 5 min to niekedy kontrolujem. Ešte mi napadá že mám fóbiu z tmy, výťahov a z odomykania/zamykania dverí. A keď si umývam vlasy (mám pritom zatvorené oči) tak mám vždy každý jeden krát strach čo uvidím. Ale to nie je všetko, niekedy mám pocit, že sa bojím skoro všetkého. Teda určite nie si jediná, ale je dôležité pátrať po príčinách takého strachu a nedať sa ním ovládať.
ja mám ešte aj takú, že sa stále bojím, že keď bude niekto robiť v dome hluk, a bude dupotať a neviem čo všetko ešte, tak že ten dom spadne. a to sa bojím aj keď moc fúka
Tak hej,keď vychádzam z obchodu napadne ma či nebudem pípať ..Alebo keď idem popod nejakú značku alebo billboard tak rozmýšľam či nespadne a nezabije ma
@acvd43xa7w nebud hnusná a nehovor mi to lebo fakt ja sa na tom teraz smejem ale pôjdem na wc a poviem si do kelu ale už sa to veľa krát v amerike stalo a tak a potom si poviem ale ked som povedala že sa to nestane tak sa to určite stane a také psycho myšlienky
Že v zrkadle bude aj niekto iný, než ja, kto nie je v miestnosti.
A pri cestovaní posledným večerným spojom alebo mimo mesta si vždy predstavujem, že dopr. prostriedok sa pokazí a ja ostanem trčať niekde uprostred ničoho, potme, bez peňazí a s vybitým mobilom
ja sa vždy bojím že dostanem taký silný infarkt že mi roztrhá srdce na framforce ale je to hnusné a ťažko sa zbavujem tejto hnusnej predstavy a myšlienky vôbec...
Vždy večer mám na našom jedinom schodíku v dome pocit že vedľa niekto stojí ale úplne to vidno aj také obrysy a potom sa rozbehnem do izby To s tým zrkadlom taktiež...a oproti posteli mám takú presklenú vitrínu a vždy sa tam pozerám lebo sa bojím že tam niekto je úplne také blbé pocity Aj to s obchodom Viem že som nič neukradol ale ked vychádzam cez ten prístroj tak taký pocit
A na ostatné si neviem teraz spomenúť ale ja som taký divný tvor
A ešte som zabudla. Keď idem po tme domov a vidím za mnou nejakú postavu tak sa strašne moc bojím, vždy zrýchlim a tep sa mi zvýši ale nakoniec vždy tá osoba zabočí alebo tak, pretože len ja chodím také dlhé trasy domov peši sama a potme. Zvykla som si
Ja sa vzdy strasne bojim, ze stretnem nejaku zluucitelku mimo vyucovania vonku..aj cez prazdniny alebo tak.. proste nase ucitelky su schopne ti vynadat, ze co nejsi doma a neucis sa.. tak iba takuto ''obavu'' mam vzdy ked niekam idem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a nemám...keď tak pokrčím plecom a je to
Raz som pípala v Tescu všetci BOHA !!!!
nemaj boja!
nie som proste taký flegmatik tak ti to závidím že vieš len tak pokrčiť plecom
alebo ked idem vo vlaku tak sa bojím že neotvorím tie dvere .......alebo že mi šofer autobusu neotvorí dvere lebo mne sa to už raz stalo a ja som bola ticho ja som nekričala aby ich otvoril ani neviem prečo ale tak potom som vystúpila na dalšej zástavke a nadávala si aká som hlúpa
alebo vždy ked dávam niečo do zástrčky vždy si poviem tak teraz ma už určite skope
píšte aj vy niečo ench sa začnem cítiť normálne
ja mám ešte aj takú, že sa stále bojím, že keď bude niekto robiť v dome hluk, a bude dupotať a neviem čo všetko ešte, tak že ten dom spadne. a to sa bojím aj keď moc fúka
to už ma prešlo
A pri cestovaní posledným večerným spojom alebo mimo mesta si vždy predstavujem, že dopr. prostriedok sa pokazí a ja ostanem trčať niekde uprostred ničoho, potme, bez peňazí a s vybitým mobilom
a tiež neznášam meškať........ale tak, za to sa nestrieľa...........
potom tiež sa bojím v tme pozrieť do zrkadla ale ja sa tam just vždy pozriem aj keď sa neviem ako bojím.Hlúpa som.
A ešte sa bojím keď je tma a ja sa jak debil fotím napríklad pri okne. Že na tej fotke bude niečo v tom okne alebo tak.
a ostatné veci mám ťažko v pi**
Vždy večer mám na našom jedinom schodíku v dome pocit že vedľa niekto stojí ale úplne to vidno aj také obrysy a potom sa rozbehnem do izby To s tým zrkadlom taktiež...a oproti posteli mám takú presklenú vitrínu a vždy sa tam pozerám lebo sa bojím že tam niekto je úplne také blbé pocity Aj to s obchodom Viem že som nič neukradol ale ked vychádzam cez ten prístroj tak taký pocit
A na ostatné si neviem teraz spomenúť ale ja som taký divný tvor
a niekedy ked sa dlho pozeram do zrkadla tak mam taky blby pocit ze sa tam niekto zjavi
ja som strašne paranoidný, pošťukaný v tomto, ale som rád že v tom sám nie som =D
(inak to s tým platením sa mi často stáva, alebo ked píšem niečo a nie som si istý tak si to vždy 5x overujem ešte pre istotu =D )