V detstve pfuu... vyrastal som na Doom 1&2, Medal of Honor a neviem na čom ešte...
Zvyknem hrávať občas niečo ale už ma to nebaví tak ako kedysi, posledné čo ma tak chytilo bol Zaklínač 3
všetky diely Zaklínača (to su novsie veci ale proste u mna top) , NFS Most Wanted (2005), CS 1.6, Doomovky, Star Wars: Knights of the Old Republic, Dangerous Dave, Wolfenstein 3D
určite Polda, Pacman a Commandos a nejaky Aladin alebo co to bolo
ale prve hry co som hral este na DOSe boli Secret Agent a Agent Mlicnak
dokonca secret agenta som nedavno zahliadol na steame
z nostalgie obcas este zahram stare hry ako: age of empires, red alert, warcraft, heroes of might and magic, desperados.
Nove nejak nehram, respektive som hraval este na psp kedysi ale to uz dosluzilo. No z psp titulov spomeniem Silent Hill: shattered memories a final fantasy crisis core, to su topky.
V dávnejšej minulosti bolo už ozajstné retro : Doom 1, Doom2, Mário, DynaBlaster, Prince of Persia, Need For Speed.... a samé 16 bitové vychytávky s 8 bitovou grafikou
Neskôr som prešiel na "mladšie retro" ... už fungujúce pod Windowsom : Mafia 1, GTA San Andreas, IcyTower, Neighbours from Hell 1, 2, 3 ...., Polda 3, 4, Need For Speed 5 ....
V aktuálnej dobe : GTA V, Mafia 2, Far Cry 4 a šach (Windows Chess)
v detstve som najčastejšie hrala na diskete ešte supaplex bože to bola pre mňa dokonalá hra!
no a od kedy odišli diskety, som hrala sims a to hrajem doteraz
Neni sú to Pc ale duck hunt , dr Mário , ninjanturtles , potom taký hokej kde ste si vybrali či budú hráči chudý alebo tučný a vlastene hocičo stych hier na sega konzole konkrétne som mal socceer station ešte aj asi funkčnú mám
Mafia, Croc, Max Payne, Dino crysis, Spyro, Crash Bandicoot, Hitman, Rayman atd. A potom tie hry kde som strielal sliepky so vzduchovkou, ako sa to volalo?
viem že som hrávala sims 1 a aj prvé gta, ktoré malo taký ten pohľad z vrchu ma hrozne bavilo zrážať ľudí, len červené fľaky po nich ostávali
potom som hrávala s otcom Heroes of might and magic 3, to bola super hra, teraz mám nainštalovanú 5-ku.
a moja asi najobľúbenejšia hra v tej dobe bola Tomb Raider, neviem koľkátka presne, bolo ich viac čo som hrávala naposledy (asi pred rokom) som hrala taký ten novší Tomb Raider, ale to už bolo o dosť iné ako tie staršie časti
Z detstva...fúú toho je veľa...
Crash Bandicoot séria - zahrňujúc aj Crash Team Racing a Crash Bash
Rayman 2, Croc, Ape Escape, MediEvil, Tomb Raider, X Com: Enemy Unknown, Toy Story 2, Warcraft, Digimon, Tombi, Tekken, Command and Conquer: Red Alert 2, Spiderman, a mnohé ďalšie...
Tak keď začnem úplne od začiatku tak :
Crash bandicoot, Counter strike, Heroes 2,3,4,5, NHL/FIFA, MAFIA, GTA, Witcher
A kopu iných len ma teraz nenapadne, každopádne veľa z týchto hier je populárnych aj v dnešnej dobe ako GTA5, Witcher 3 alebo counter strike global offensive, keby si chcela zakúpiť tak tu nájdeš všetko od každého druhu » www.hej.sk/hry/pre-pc/...
A aby si to mala lacnejšie môžeš využiť menšiu zľavu » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/...
Mafia, GTA, Transport Tycoon, Roll-coaster Tycoon, NFS 3 (a potom aj niektoré novšie, ale 3 sme hrávali so susedou na splitscreene), Dyna Blaster, Minesweeper je klasika, Pinball, Limbo, Alan Wake a sem tam raz za čas mám chuť urobiť niečo funny v The Sims.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Zvyknem hrávať občas niečo ale už ma to nebaví tak ako kedysi, posledné čo ma tak chytilo bol Zaklínač 3
oblubene rakensang online, WOT, Heroes ans Generals
a vzdy som chcela COD!!
ale prve hry co som hral este na DOSe boli Secret Agent a Agent Mlicnak
dokonca secret agenta som nedavno zahliadol na steame
Nove nejak nehram, respektive som hraval este na psp kedysi ale to uz dosluzilo. No z psp titulov spomeniem Silent Hill: shattered memories a final fantasy crisis core, to su topky.
Neskôr som prešiel na "mladšie retro" ... už fungujúce pod Windowsom : Mafia 1, GTA San Andreas, IcyTower, Neighbours from Hell 1, 2, 3 ...., Polda 3, 4, Need For Speed 5 ....
V aktuálnej dobe : GTA V, Mafia 2, Far Cry 4 a šach (Windows Chess)
no a od kedy odišli diskety, som hrala sims a to hrajem doteraz
potom som hrávala s otcom Heroes of might and magic 3, to bola super hra, teraz mám nainštalovanú 5-ku.
a moja asi najobľúbenejšia hra v tej dobe bola Tomb Raider, neviem koľkátka presne, bolo ich viac čo som hrávala naposledy (asi pred rokom) som hrala taký ten novší Tomb Raider, ale to už bolo o dosť iné ako tie staršie časti
Crash Bandicoot séria - zahrňujúc aj Crash Team Racing a Crash Bash
Rayman 2, Croc, Ape Escape, MediEvil, Tomb Raider, X Com: Enemy Unknown, Toy Story 2, Warcraft, Digimon, Tombi, Tekken, Command and Conquer: Red Alert 2, Spiderman, a mnohé ďalšie...
Crash bandicoot, Counter strike, Heroes 2,3,4,5, NHL/FIFA, MAFIA, GTA, Witcher
A kopu iných len ma teraz nenapadne, každopádne veľa z týchto hier je populárnych aj v dnešnej dobe ako GTA5, Witcher 3 alebo counter strike global offensive, keby si chcela zakúpiť tak tu nájdeš všetko od každého druhu » www.hej.sk/hry/pre-pc/...
A aby si to mala lacnejšie môžeš využiť menšiu zľavu » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/...