teraz už ne, ale kedysi ma prezývali "Džajri" ...lol
Podľa talianskeho futbalového brankára Gianluigi Buffona...keďže som odjakživa v bráne bol aj ja a celkom mi to aj išlo...
Mi tiež máme také domáce prezívky. Mama- Rusko (silná krajina), brat- Švajčiarsko (furt je až otravne neutrálny), ja- Palestína (čokoľvek urobím je to zle a všetci na mňa útočia), malá sestra- Vatikán (malá krajina s veľkou mocou) vymyslel ich bratranec keď bol u nás na návšteve týždeň + mňa v škole volajú Brain
na strednej škole sme boli partia 4 ľudí a všteci sme mali prezývky...teraz to už nik nepoužíva...a ani by som nechcel...príde mi to neprirodzené od iných ľudí ako boli oni
Asi ani nie... Mašla, ale to mám rada Potom Lasica, ale to nemám rada a nakoniec je tu Chucky, tak ma volá len sestra, lebo ako decko ma ostrihala presne na Chuckyho, a to mám celkom rada
na základke som mala dosť vtipnú prezývku, lebo proste sa musím volať jak vtedajší americký prezident ale naštastie z toho tie decká vyrástli
a teraz mám prezývku od švagríka, ktorú som dostala preto, lebo som sa vraj podobala na jednu herečku z nejakej kriminálky
kamošky a kamoši ma volajú Ejmý , ale tý čo ma poznajú dlhšie ma volajú Ens aký to má význám - E- energicka N- nenormálna S- strela Ejmý sa mi páči, však je to moje meno ale Ens , je to také divné ale už som si zvykla
mám prezývok kopu... od mojej lasky tie mám rada, od rodiny a blizkych priatelov nemám rada lebo kto by mal rád prezyvku Miška, Michalka a pod.. bff mi vraví miš.... a inak s apredstavujem ako Mia... ale tak mi malokto povie
no na základke sme sa s dvomi spolužiakmi a spolužiakmi oslovovali- ja- brzda, kamoška- trúba, prvý kamoš- hadička a druhý bol karburátor.... a na strednej ma všetci volali Krpatá a ani neviem kôli čomu...
frajer ma pravidelne vola "zrzitko" alebo "ty moje male krasne rysave"... co mam k tomu povedat... ked to zakrici cez cele tesco mi neni zrovna do smiechu ale milujem ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Spolužiaci Jebeka.
Nuž, nenavyberám.
V pohode.
Páči, lebo sme ich vymysleli s dvoma spolužiakmi, takže sme Buriak, Moriak a Snehuliak
Taká príhoda na chémii
zvykla som si, za posledných niekoľko rokov ma takmer nikto zo známych neoslovil inak
Podľa talianskeho futbalového brankára Gianluigi Buffona...keďže som odjakživa v bráne bol aj ja a celkom mi to aj išlo...
to je z detstva keď som nebola schopná ešte vysloviť celé meno
Batman
no tak to sa prihodilo, a prischlo mi
a teraz mám prezývku od švagríka, ktorú som dostala preto, lebo som sa vraj podobala na jednu herečku z nejakej kriminálky
to poznam
A poklad.
vulgarizmy, oslovenie "ty", oslovenie "ona", citoslovcia zdesenia
a to seriozne
Ale hovorí, Poklad
A Ježko
@silentcry líška?
Inak ma volaju menom