mam s niektorymi ludmi paradne problemy ale viem ze do istej miery je to moja vina lebo som v niektorych veciach nezodpovedna.. ale tak clovek sa cely zivot uci
vsetci ludia su *ebnuti uplne kazdy jeden a preto treba hladat takych co so *ebnuti tak ako ty ..to je take moje "heslo" ..ale je ich malo ..a ked sa najdu aj tak su to pixle ..cize v podstate ..ludia su fajn ale aj tak sa treba spoliehat len na seba
áno mám, v poslednej dobe ma všetci rozčuluju, inokedy ma stve, ako ma kritizuju a inokedy zase, ked si ma nepamataju a musim sa sniektorymi ludmi zoznamovat aj 3x
no dnes som mala velky problem s ludmi, ked sa nasackovali do uz tak plnej 201 a debil vedla mna si nevedel dat dole z hrdu ten 3OO litrovy ruksak, dva kufre a gitaru.
ale inak ludi ignorujem, prehliadam a pokial to nie je niekto mne blizky alebo kamos tak ani nepostrehnem ze ludia okolo mna existuju cize nemam ziadne problemy
Hlavne tých, ktorí sa hrajú na pánov sveta(všetko som videl; všetko viem; ty sa určite mýliš, ja musím mať pravdu...)
A určitých ľudí už nemôžem ani cítiť, ale ináč mi nevadia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
rovnako, ako ostatné tvorčeky.
ale inak ludi ignorujem, prehliadam a pokial to nie je niekto mne blizky alebo kamos tak ani nepostrehnem ze ludia okolo mna existuju cize nemam ziadne problemy
A určitých ľudí už nemôžem ani cítiť, ale ináč mi nevadia.