@scimitar101 tomu nechapem, ale su to tvoje preferencie. Lebo vraj najkvalitnejsie geny maju miesanci a cim su si ludia geneticky blizsie tym menej kvalitne geny ma ich potomok.
Nepáčia sa mi, fyzicky ma nepriťahujú... podľa mňa by mal mať každý právo subjektívne (kľudne aj podľa rasy) si vybrať najlepšieho partnera, nie objektívne a čisto racionálne
Toto je podľa mňa úplne prirodzená vec a vôbec to nie sú rasové predsudky, ak si niekto myslí opak, jeho problém, nie môj :ehm:
Tak ma minule napadlo, či my tuto stredoeuropania niesme nechutni a prilis tmavi pre takych skandinavcov (áno, patríme k bielej rase ale v priemere sme od nich tmavší, jak vlasmi, tak tónom pokožky)
@darkestangel sak ja nehovorim ze na to nemas pravo. Ja sa len cudujem preco sa niekomu paci len jedna rasa, ked mna vzdy viac pritahovali exoticke baby. Cim je dany ten rozdiel ze vela ludi preferuje prave exotiku (ked maju moznost vyberu) a mnohi zase naopak preferuju svoju rasu.
Nikdy som nemala a ani sa nechystám mať predsudky kvôli rase. Či je to číňan, cigáň, černoch, ufo. Človek ako človek. A keby sa mi páčil muž a rozumela by som si s ním, pre mňa za mňa keby bol aj mongol. Možno je to dané tým že ja sama niesom ,,čistá,, beloška, ale proste viedli ma k tomu rodičia a ako malá som sa hrávala na ihrisku s kadekým, jedla som z jedného taniera s kamarátkami, z ktorých jedna bola japonka a druhá cigánka. Takže tak. Ľudia by nemali mať predsudky..
vyzeram ako rasista? nie som ... nemam predsudky voci zenam na zaklade farby pleti...je mi to fakt jedno..
je sice pravda ze najviac ma pritahuju biele zeny, ale keby som sa zamiloval do nejakej zeny s inou narodnostou a pletou tak proste by to bola len jej kulturna vlastnost, nic viac... poznam zeny ciganky,aj pekne aj vulgarne a aj mile a prijemne...to je len priklad, tu na slovensku mam zatial skusenost len s cigankami DDD (hej to vyznelo cudne)
neviem, cernosku, a takú pocernejsiu (mulatku) by som nechcel, ale s aziatkou by som asi nemal nejaky vyrazny problem. Nevravim ze nedokazem vystat cernochov ako rasu, to nie, ale mat vztah s cernoskou to neni podla mojho gusta. K romom sa vyjadrovat nebudem, to je kapitola sama o sebe a mam na nich svoj urcity nazor
keby to bolo len o rozmnožovaní, tak pravdepodobne beriem tú exotiku... latino baby, aziatky, černošky, miešanky, ciganky ...všetko doradu. Ale vo vzťahu sú dôležité iné priority, sympatie, preferencie, kultúrna blízkosť... proste by som si vyberal najmä biele ženy predovšetkým z vlastného národa, podobnej povahy a podobného intelektu
Každá žena sa pochváli kamoške... Čau Ani, včera som bola na zábave a stretla som zahraničného študenta, bola som trochu pripitá, tak sme nevedomky skončili v posteli. Mužská verzia: Sevas Janči, včera tá černoška z Bugandy mi dála zabrať. Len som jej šúchal polšteváčik a hneď bola hotová.. poznám to Janči. WTF?
Neodmietol by som.. a rasový podtón wtf.. kiežby som mal vedľa seba mulatku.. ale, mať dieťa čierneho, to by bola sranda.
Mať tak harém žien.. len ja by som to trocha vylepšil.. všetky rasovky dokopy.
WTF? V komentoch píšete, že by ste neskončili s černoškou atď., To ako why?
Nie, predsudky voči iným nemám, práveže je mi sympatické, keď vidím páry, ktoré spolu vychádzajú a zároveň nie sú národnostne, jazykovo, kultúrne a kľudne ani rasovo rovnaké. Sama mám priateľa, ktorý je síce beloch, ale má južanský pôvod. Ak by som však k niekomu cítila sympatie, určite by som ho neodmietla na základe rasy, dôležité je predsa ako si rozumieme, hoci čo sa týka osobných preferencií, priťahuje ma skôr biela rasa.
nemám žiadne predsudky. naopak bolo by strašne kúl mať frajera nejakej inej rasy, pokial by bol pre mňa fyzicky atraktívny (lebo nech si hovorí kto chce čo chce, na tom fakt vždycky záleží aspoň trochu). no a najviac sa mi páčia aziati, možno trošku krížení s belochmi. majú proste pekné tmavé oči a vlasy a tak.
predsudky nemám.
ale aziati sa mi veľmi nepáčia napríklad. ale to je o preferenciách a zovňajšku, nie o mojich názoroch na rasu. keď sa zamilujem do číňana a on do mňa tak asi sa na neho nevyjebem kvôli tomu, že je žltý.
hoc nie som príliš rasista, vadilo by mi to, hoc len do istej miery, keďže som nemal, hovorím nie, ale ako vieme láska je slepá. Raz som poznal peknú babu, až časom som zistil, že je Rómka, ale stále je pekná podľa mňa. V Írsku mám možnosť vidieť nielenže množstvo ľudí, keďže bývam vo veľkom meste, ale najmä rasy, aké u nás doma neboli a hlavne národnosti. Černošky, ktoré tu stretám sa mi poväčšinou vôbec nepáčia, veľké niekedy tučné postavy, kučeravé vlasy, pehaté a úplne ani do tváre nie sú pekné, šikmoočky sú viac to, čo som mohol vidieť aj v televízore, chudé neprsaté baby, ale do tváre sú zlaté, mne sa tie ich šikmé oči páčia, niežeby som bol zameraný na to, ale mne sa to skôr páči ako nepáči. A Indky ala Rómky či Arabky sú do tváre nič moc, chudé a rovnako aj muži chudí, hovorím preto takto, lebo som už nejedného takého človeka videl a súdim len na základe videného. Teda uzatváram to tým, že najkrajšie sú pre mňa belošky (nie Írky) slovenského, poľského a španielskeho a brazílskeho pôvodu, a hej ak by ste nevedeli, Brazílčania nie sú negry, ani Indovia nie. Takže mne sa vlastne nepáčia najmä černošky, ale opálené áno, belošky (nie Írky) áno. A napíšem nakoniec prečo nie Írky... lebo sú zdegenerované spred 200 rokov starej histórie ich predkov, keď sa rozšíril incest, pribudlo veľa retardovaných detí a narodených v rovnaký deň, takže Íri sú zdegenerovaní génovou vadou, takže sú akí sú a mimo to aj z tohto usudzujem, že preto sa mi bežne žiadna Írka nepáči. Asi som videl aj priveľa vychovaných na mekáči, ale inak ani do tváre nie, a o ich rozum radšej pomlčím, u mnohých sa asi nevyvinul. Takže hej, mám predsudky, nie však rasové, ale národnostné, byť krásna žena hoci aj Rómka, a rozumeli by sme si, ja v tom nevidím problém, hoc podobne ako keď som chodil už s beloškou inej národnosti, nevedel som si zvyknúť na jej pôvodný jazyk a radšej uprednostním Slovenku, Češku či Poľku, pretože neexistuje veľká slovná bariéra, nielen medzi nami dvomi, ale aj medzi potencionálnou ňou a mojimi blízkymi. Takže tak.
Raz som chodila s černochom, ale vždy keď som sa naňho pozrela, strašne mi pripomínal opicu, tak ako všetci černoši takže po dvoch týždňoch som sa s ním rozišla...a ak s niekym žiť tak jedine beloch
Černošky sa mi príliš nepáčia, možno tak jedna z desiatich. Tie herečky a speváčky sú pekné,lenže bežne na uliciach stretneš všelijaké,a z tých by som si asi nevedel vybrať. Skôr sa mi páčia slovanské typy,skôr by som chcel deti s nejakou našou,slovanskou ženou.
Napriklad taky zidovsky miesanec je polutovaniahodnou kreaturou, nie je to ani arijec, ani zid. Hoci veda o rase aj skusenosti praktickeho dokazuju ze vlastnosti zidovskej rasy u neho prevazuju nad arijskymi je to predsa len dusevne rozdvojeny clovek. Cit rasovej menejcennosti casto vyustuje u polozida v chorobne streberstvo. Je to tragicky pripad
Viac sa mi páčia bieli chlapci, neviem prečo, lebo nie som absolútne rasistka, ale sexuálne ma priťahujú proste bieli chalani... Ale ak je pekný Aziat či mulat , tak ma zaujme ... S cigánom by som ale úprimne asi nechcela mať nič...
Uniká mi, prečo by v preferencii partnerky vlastnej rasy malo ísť o rasové predsudky. Na ženách považujem za veľmi príťažlivú bledú (až nezdravo bledú) pokožku. Doposiaľ som nevidel/nestretol černošku či inú tmavú ženu, ktorá by ma fyzicky priťahovala a to bez náznakov rasizmu. Omnoho príťažlivejšie sú pre mňa aziatky, hlavne tie bledé (Kórejky, Japonky), na druhej strane nevidím veľmi reálne, že by som so ženou z tak odlišného kultúrneho prostredia (pre mňa i pre ňu) mohol niečo mať. Dokonca aj výrazné opálenie na beloškách vo mne sympatie nevyvoláva.
som dost prekvapena ze vidim len tak malo hnusnych odpovedi rasove urcite nemam, ale cim viac ludi z roznych krajin poznam,tak tym viac sa citim blizsie k istym skor narodom ako rasam. ale chaoem,ked ma niekto ine preferencie, ved kazdeho pritahuje nieco ine. viem si predstavit byt s niekym hocijakej rasy alebo narodnosti pokial by sme si padli do oka tak nemam ziadne vyhrady. osobne, kazda rasa ma ozaj krasnych ludi,ale ide mi skorej o o to zmyslanie ako vyzor. kedysi somsi myslela,že moje zmyslanie a vychodne zmyslanie je horzne ine, ale chvalabohu vacsina ludi rozmysla podobne ako ja a nedeli ludi podla ras alebo nabozenstiev ale podla toho ako sa spravaju k inym ludom. ked ide len o vyzor tak v kazdej rase sa najdu krasni ludia. ak mam hovorit za seba najviac ma pritahuju pomiesani hlavne native americans alebo pacific islanders. co je vlastne aka rasa? neviem.
@lawey nie, s turekmi mmoc skuseností nemám..myslela som na nemcov a rumunov ...i ked vsade sa nájdu výnimky kedže jedna z mojich naj kamosiek z práce bola rumunka
Táto téma je čisto pre ľudí, ktorý hodnotia vzhľad. To mi asi každý dá za pravdu, ved keď ľúbim toho človeka, tak niet čo riešiť. Partnera si už keď tak nevyberám ako na bále
@paracelsus aj biele zeny vyzeraju lepsie ked su pekne opalene... ked je bleda ako stena a vyzera jak keby mala leukemiu, tak to sa paci asi len vam metlakom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
ak by sa stalo nieco ako hovoris tak by som rasu neriesila, zalezi velmi od konkretneho muza
Osobné preferencie? Samozrejme. Černošky sa mi vôbec nepáčia, a aziatky/latino moc extra nemusím tiež.
To tvrdí Mick Jagger.
Dám na jeho skúsenosti.
Nemám dôvod mu neveriť.
Toto je podľa mňa úplne prirodzená vec a vôbec to nie sú rasové predsudky, ak si niekto myslí opak, jeho problém, nie môj :ehm:
je sice pravda ze najviac ma pritahuju biele zeny, ale keby som sa zamiloval do nejakej zeny s inou narodnostou a pletou tak proste by to bola len jej kulturna vlastnost, nic viac... poznam zeny ciganky,aj pekne aj vulgarne a aj mile a prijemne...to je len priklad, tu na slovensku mam zatial skusenost len s cigankami DDD (hej to vyznelo cudne)
Aziati su niektori velmi pohladni.
Ale najviac vedu europania no
Neodmietol by som.. a rasový podtón wtf.. kiežby som mal vedľa seba mulatku.. ale, mať dieťa čierneho, to by bola sranda.
Mať tak harém žien.. len ja by som to trocha vylepšil.. všetky rasovky dokopy.
WTF? V komentoch píšete, že by ste neskončili s černoškou atď., To ako why?
ale aziati sa mi veľmi nepáčia napríklad. ale to je o preferenciách a zovňajšku, nie o mojich názoroch na rasu. keď sa zamilujem do číňana a on do mňa tak asi sa na neho nevyjebem kvôli tomu, že je žltý.
#stopracemixing
#stopwhitegenocide
pacili sa mi uz aj tmavsi a aj aziati... istu dobu som bola uchyl na mulatov
no stale ma skor taha k tmavym typom s tmavymi vlasmi a najlepsie modrymi ocami k tomu
ale inak je to jedno