Zatiaľ nič také nemám, nechcem mať. Neviem si predstaviť, že by som mal pred niekým koho dobre poznám a on mňa, nejaké tajomstvo... Začal by som mať pocit, že kontrolujem pokiaľ ma môže spoznať...
Čo vás vedie k tomu, že máte tajomstvá, ktoré nechcete nikomu povedať...
mam jedno jedine, silne osobne..napriek tomu sa necitim previnilo voči ľudom, ktorych mam rada, lebo su proste veci, ktore su len vaše, fakt iba vaše..
@strangelove@7 Nie je to proti, pokiaľ to nenahrádzaš klamstvom (lož má krátke nohy ja keby to mala byť "milosrdná lož"); veď to, čo verím je tajomstvom; tajomstvo večného života, ktoré sa dá spoznávať darom viery...
Možno nie som natoľko "čudák", aby som chcel niečo tajiť. Len to vnímam tak, že ak by som mal nejaké tajomstvo, tak aspoň svojej manželke či rodičom by som to povedal... Lebo si myslím, že ak sa máme v rodine radi, tak nemáme problém vedieť všetko o sebe. Samozrejme s tým, že to oni tiež udržia ako tajomstvo, práve z nejakých naozaj vážnych dôvodov ako si napísala.
Snažím sa žiť tak, aby som nemusel mať tajomstvá. Ale chápem, že nedá sa všetko opraviť spätne, nastávajú rôzne okolnosti a dôvody a pod.
@georg21 problém je v tom že ty si pod slovom tajomstvo hned predstavuješ niečo zlé...........a prečo by si mal prezradiť niečo čo sa nikoho iného netýka len teba, malo to vplyv len na tvo jž ivot a na nikoho iného a ani nikdy nebude.....potom to ani nemá zmysel
@strangelove Nepredstavujem si to ako niečo zlé všeobecne.
Zlé by to bolo ak by to malo nejako ovplyvňovať moje vzťahy s ľuďmi a tajil by som to.
V tomto prípade je to v pohode. Len mi zase napadlo, že prečo to teda tajiť, keď to nemá v súčasnosti žiadny vplyv a ani nebude?
Ak by si to niekomu prezradila, nebol by to len ďalší (bezvýznamný z toho množstva kúskov) kúsok z toho, kto si ty?
No, asi fakt existujú situácie kedy treba seba chrániť, prípadne iných... až začínam mať strach...
tazke je udrzat tajomstva. Nieco sa proste neda len tak povedat. Nespachal som zlocin, ale ludia by ma vysmiali alebo ma lutovali. O to nestojim. Tajomstvami nie som ovesani, no zazil som veci, na ktore nezabudam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Čo vás vedie k tomu, že máte tajomstvá, ktoré nechcete nikomu povedať...
a jasne ze mam...mam takych viac
tajomstvo asi odporuje tvojmu náboženskému presvedčeniu že?
a niektore by som radsej nevedela.....
Ale pšššt!
Nikomu to nehovorte ďalej!
Možno nie som natoľko "čudák", aby som chcel niečo tajiť. Len to vnímam tak, že ak by som mal nejaké tajomstvo, tak aspoň svojej manželke či rodičom by som to povedal... Lebo si myslím, že ak sa máme v rodine radi, tak nemáme problém vedieť všetko o sebe. Samozrejme s tým, že to oni tiež udržia ako tajomstvo, práve z nejakých naozaj vážnych dôvodov ako si napísala.
Snažím sa žiť tak, aby som nemusel mať tajomstvá. Ale chápem, že nedá sa všetko opraviť spätne, nastávajú rôzne okolnosti a dôvody a pod.
Zlé by to bolo ak by to malo nejako ovplyvňovať moje vzťahy s ľuďmi a tajil by som to.
V tomto prípade je to v pohode. Len mi zase napadlo, že prečo to teda tajiť, keď to nemá v súčasnosti žiadny vplyv a ani nebude?
Ak by si to niekomu prezradila, nebol by to len ďalší (bezvýznamný z toho množstva kúskov) kúsok z toho, kto si ty?
No, asi fakt existujú situácie kedy treba seba chrániť, prípadne iných... až začínam mať strach...
Nevidim dovod tajit nieco co sa tyka mna niekomu komu som dala svoje srdiecko!